Mit tegyek ha nem jövök ki jòl az emberekkel?
Figyelt kérdés
Csendes tipus vagyok csak akkor beszelek ha kerdeznek. Eddig 33 helyen dolgoztam mar mindenhol belem kotottek mert nem beszeltem. Nem birom igy tovabb.2016. okt. 23. 21:25
51/58 A kérdező kommentje:
Rabszolga lettem. Ha ledobják a szemetet nekem fel kell vennem. Már értem miért ilyen sok a hajléktalan.
2020. júl. 6. 01:57
52/58 A kérdező kommentje:
45/51 te aztán sokat tudsz. Kiolvastál egy rakás k{nyvet gondolom és azt hiszed, hogy mindent tudsz, pedig nem. Csak egy agymosott rabszolga vagy te is
2020. júl. 6. 02:00
53/58 anonim válasza:
Miért sértegeted az embereket? Nem gondolod, hogy ez a baj?
54/58 anonim válasza:
Na így voltam én is,
Majd Kinövöd.
55/58 A kérdező kommentje:
Gyujtsatok holnap este egy gyertyát
2020. aug. 25. 20:06
56/58 anonim válasza:
Élsz még? Ne csináld ezt légyszi. Erősebb vagy ennél.
57/58 anonim válasza:
Na most melyik ország melyik utcáján tartozkodsz
58/58 anonim válasza:
Te gyagya vagy... én is csendes típus vagyok és belevágtam a vakvilágba és ez a 3 munkahelyem BP-en.
De fele annyit dolgozok, mint vidéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!