Mit tegyek ha nem jövök ki jòl az emberekkel?
Figyelt kérdés
Csendes tipus vagyok csak akkor beszelek ha kerdeznek. Eddig 33 helyen dolgoztam mar mindenhol belem kotottek mert nem beszeltem. Nem birom igy tovabb.2016. okt. 23. 21:25
11/58 A kérdező kommentje:
Mi lesz velem kihez forduljak segítségért isten nem létezik. Az a beteg skrizofén 12 elmerogyant apostol találta Ki a szöveget írtak egy forgatókönyvet, nem értitek most sem? Régen nem volt internet unatkoztak az emberek. De nem írok többet
2019. nov. 2. 23:31
12/58 A kérdező kommentje:
Megint szophatok ítt egyedül jön a karácsony se pénz se semmi. Hagyjatok már azzal a dumával adj hálát hogy van kezed meg ilyen. Volt időm gondolkodni és rajottem mindenre, már értem miért van annyi ámokfutó gyilkos
2019. nov. 2. 23:34
13/58 anonim válasza:
Nyugodj le, kapd össze magad! Menj el takarítónak, az annyira nem kötött meló, hátha egyedül leszel egy műszakban..
Engem az egész család utál.. melóhelyemen meg mindig egy műszakban vagyok beosztva amikor nincs kollégám.. jó így nekem
14/58 hírnök válasza:
Nitsche: nincs Isten
Isten: nincs Nitsche
.... :)
15/58 anonim válasza:
Kérdező!
Hozzád tudod milyen meló illik?
Éjjeli őr állás!
Ott egyedül vagy általában mindig, és fizetést is is kapsz érte.
16/58 A kérdező kommentje:
Csak jussak egyszer haza es kiprobálom
2020. jan. 23. 16:26
17/58 A kérdező kommentje:
2019 dec 30 óta utcán vagyok. Most jelenleg welsben vagyok de itt végem érzem már nincs erőm felálni itt nincs ingyen toltesi lehetőség szoval itt bevettem nem vaguok eletrevalo szeghelek koldulni inkabb éhezek
2020. jan. 23. 16:29
18/58 A kérdező kommentje:
A hajambol már hopehely nagysagu korpák hullannak most nagyon érzem hogy ez itt a vég
2020. jan. 23. 16:31
19/58 A kérdező kommentje:
Sul szalonnát ennék hagymával csak ennyit kérek még
2020. jan. 23. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!