Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek ha nem jövök ki...

Mit tegyek ha nem jövök ki jòl az emberekkel?

Figyelt kérdés
Csendes tipus vagyok csak akkor beszelek ha kerdeznek. Eddig 33 helyen dolgoztam mar mindenhol belem kotottek mert nem beszeltem. Nem birom igy tovabb.
2016. okt. 23. 21:25
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
az emberek 99százalékára nincs szűkség a földön. Milliárd vérfertözött, pszichopaták, homokosok, leszbikusok, ki kell irtani mindett
2020. márc. 28. 00:27
 42/58 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a hozzaallassal nem csodalom hogy senki se akar foglalkoztatni. Eddig sajnaltalak, de ha ennyire elitelo vagy masokkal, miert varod hogy teged elfogadjanak?
2020. ápr. 2. 15:05
 43/58 anonim ***** válasza:
És rád persze szükség van.?
2020. ápr. 2. 19:31
 44/58 A kérdező kommentje:
Nem megy
2020. ápr. 21. 21:42
 45/58 anonim ***** válasza:

Ez édes drágám, amit te itt lemuvelsz, az a tanult tehetetlenseg!

Nézz utána.

Nem.jossz ki az emberekkel? Menj lovasznak. A lovak jofejek a lovasokkal még nem kell foglalkozni, ráadásul terápiás állat a ló.

2020. ápr. 21. 22:10
 46/58 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ennél rosszabb voltam utána hirtelen megváltoztam.

Én még akkor sem beszéltem ha kérdeztek. Képtelen voltam rá. Nekem az lenne az ötletem, hogy amig összegyűjtöd a pénzed, hogy mondjuk kamion sofőr lehess addig szedj nyugtatót vagy antidepresszánst, akkor már mindjárt beszédesebb leszel, legalább is szerintem neked orvosi segitségre lenne szükséged. Ha ennyire nem birod az embereket gyógyszerrel tuti birni fogod.

Bármi kérdésed van fordulj hozzám bizalommal, én megértelek téged.

2020. ápr. 22. 04:06
 47/58 anonim ***** válasza:

Olyan melokat keress ahol egyedül vagy.

Pl online munkák vagy kis cégekhez szegödj ahova egy ember kell pl adminisztratornak vagy portasnak stb

2020. ápr. 22. 07:41
 48/58 anonim ***** válasza:
Vajon jobban van már a kérdező?
2020. jún. 1. 07:18
 49/58 anonim ***** válasza:
Gondolom jobban, ha kiemelte.
2020. jún. 1. 17:27
 50/58 anonim ***** válasza:
Amugy ja, en is megertelek viszonylag, marmint en se tudok sehogy beilleszkedni, marmint ktt vagyok a hatterben, de joban senkivel sem vagyok. Gondolom vannak ilyen emberek. En nagyon szeretem az allatokat, de sajnos nekem nem lehet. De ha ennyire el vagy keseredve, menj el dolgozni egy menhelyre, akkor legalabb hasznosnak erezheted magad.
2020. jún. 19. 23:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!