Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak ami jobb mintha...

Mit csináljak ami jobb mintha megölném magam?

Figyelt kérdés
Engem mindenki utál,csak akkor tudok beszélgetni másokkal,ha piálok,mert akkor jó kedvem van.Ha józan vagyok,egyszerűen semmibe nem lelem örömömet...Mindent/mindenkit utálok,nincsenek barátaim,de ha iszom ez sem érdekel már,akkor röhögök csak,amikor be vagyol b***va.Privátot senki ne írjon nekem,még beszélgetni se,mert nincs értelme...Öngyilkos 2x próbáltam lenni,nem sikerült,de szerintem ez 1értelmű.Mit tudnèk csinálni,amitől jobb kedvem lenne? (Mentem már ,,csavarogni",halálos fenyegetőzés lett belőle,meg bunyó van,sose én kezdem,de valahogy kiváltom az emberekből)
2016. szept. 26. 21:02
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Nekem meg 50 évet kell dolgoznom még..Úgy szarabb.
2016. okt. 4. 06:45
 32/37 anonim ***** válasza:
Mintha a földön egyedül lennél így...
2016. okt. 4. 09:47
 33/37 A kérdező kommentje:
Igen,csak a legtöbb ember beletörődik,én soha nem fogok...
2016. okt. 4. 14:40
 34/37 anonim ***** válasza:
Mivel foglalkoznál szívesebben évekig, mint "munkával"?
2016. okt. 4. 17:13
 35/37 anonim ***** válasza:
90%

Mondhatsz nemet a munkahelyen robotolásra és a fogyasztói társadalomra te is. Megtettem most ezt én is, meg előttem sokan mások.

Volt egyszer egy vándor, aki minden vagyonát egy nagy zsákba tette aztán a vállára vette és útra kelt.

Első nap könnyedén cipelte azt, és boldog volt hogy mindenét magával vihetett.

Másnap át kellett kelnie egy folyón, épített egy kis tutajt, de az nem bírta el a zsákot. Így inkább eldobálta a magával vitt élelme nagy részét.

A harmadik napon egy dimbes-dombos vidéken kelt át, ahol még mindig nehéznek bizonyult a zsák, így eldobálta a legértéktelenebb dolgait. Csak a legértékesebb ruháit, ékszereit, tárgyait tartotta meg.

Negyedik napon egy magas hegyhez ért. A zsák még mindig túl nehéznek bizonyult, így fájó szívvel, de meg kellett válnia az értékes tárgyaitól is, csak a pénzét és néhány értékes ékszert tartott magánál. De a hegy túl magas volt, aznap nem ért fel a csúcsra.

Ötödik nap egy meredek sziklafalhoz ért és meglátta hogy követi egy medve. Más választása nem volt, csak a sziklafalat megmászva juthatott tovább. Ehhez viszont el kellett dobnia a nála maradt pénzt és ékszereket.

A csúcsra felérvén rájött, hogy igazán sosem volt szüksége az eldobált dolgokra. Csak teherként cipelte őket magával. Nem szükségesek az élethez, sőt ha ragaszkodott volna hozzájuk az az életébe kerülhetett volna.

A te legnagyobb gondod is a ragaszkodás a pénzhez és a pénzért megvehető dolgokhoz. Ha ezeket sorban felismered és lemondasz róluk, akkor nem lesz szükséged a pénzre, és ezzel a nehéz munka terhe alól is megszabadulsz.

Ha nem tudod felismerni ezen dolgokat magadtól, akkor kelj útnak úgy ahogy a vándor ebben a történetben.Pakold be a legértékesebb dolgaid egy hátizsákba és indulj neki gyalog világot látni.

2016. okt. 4. 20:23
 36/37 A kérdező kommentje:
Én nem is írtam olyat,hogy kell nekem a pénz,feleslegesnek tartom,mivel nem akarok venni SEMMIT! Csak kaját,mert arra kénytelen vagyok,vágyaim nincsenek.
2016. okt. 4. 23:39
 37/37 anonim ***** válasza:
2 hónapja nem vettem kaját. Még élek, ehhez nem kell pénz :)
2016. okt. 4. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!