Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak ami jobb mintha...

Mit csináljak ami jobb mintha megölném magam?

Figyelt kérdés
Engem mindenki utál,csak akkor tudok beszélgetni másokkal,ha piálok,mert akkor jó kedvem van.Ha józan vagyok,egyszerűen semmibe nem lelem örömömet...Mindent/mindenkit utálok,nincsenek barátaim,de ha iszom ez sem érdekel már,akkor röhögök csak,amikor be vagyol b***va.Privátot senki ne írjon nekem,még beszélgetni se,mert nincs értelme...Öngyilkos 2x próbáltam lenni,nem sikerült,de szerintem ez 1értelmű.Mit tudnèk csinálni,amitől jobb kedvem lenne? (Mentem már ,,csavarogni",halálos fenyegetőzés lett belőle,meg bunyó van,sose én kezdem,de valahogy kiváltom az emberekből)
2016. szept. 26. 21:02
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Nem keveredtem semmilyen rossz társaságba.De ha suliban vagyok,engem b*szogatnak,de az nem érdekel.Azzal van bajom,hogy nincs életem,igazából senkinek sincs,amíg utálattal mennek az emberek munkába/suliba,mert senki sem akar dolgozni,mégis mondogatják,hogy muszáj...
2016. szept. 27. 06:48
 12/37 anonim ***** válasza:
0%
Van kés a konyhában nem? Elég bénán próbálhattad megölni magad. Ha már annyira meg akar halni akkor jópárszor szúrd szíven magad és vágd el az ered, ennyi.
2016. szept. 30. 16:07
 13/37 A kérdező kommentje:
Csak az az egy baj van ezzel,hogy lehet elájulnék és túlélném...Egy életre pszichiátriára bezáratnának.Tizedikről nem tudok leugrani,a lépcsőház teteje (ahol az ajtó van) az zárva van mindig.Nem sok lehetőség van.
2016. szept. 30. 16:15
 14/37 anonim ***** válasza:

"Mit tudnèk csinálni,amitől jobb kedvem lenne?"

Régebben mitől lett jobb a kedved?

2016. szept. 30. 16:39
 15/37 anonim ***** válasza:
18%

Csináld úgy hogy ne ájulj el. Zárd be az ajtót és amennyire erőset tudsz vágj, de ne félj, csak erősen csináld... Simán meghalsz tőle. Vagy még ha van otthon nálatok altató/nyugtató vegyél be rengeteget. Nem zárnak be pszichiátriára attól hogy öngyilkos próbálsz lenni, csak elbeszélgetnek veled.

Ha tényleg öngyilkos akarnál lenni már megtetted volna és nem itt kifogásolnál. Lássuk be, félsz a haláltól.

Rengeteg mindent lehet még csinálni az életben. Drog, szex, zene, csinálsz dolgokat amit még szeretsz.

2016. szept. 30. 17:12
 16/37 A kérdező kommentje:
Először erős fájdalomcsillapítókat szedtem be ipari mennyiségben+alkohol.Kihánytam.Utána pár héttel később már alkohol nélkül gyógyszereket.Kihánytam.Ha az ajtót bezárom,attól még nem fogok meghalni xD
2016. szept. 30. 23:59
 17/37 anonim ***** válasza:

"Mit tudnèk csinálni,amitől jobb kedvem lenne?"

Aki ezt kérdezi, az - szerencsére - nem meghalni akar, hanem élni, jobban, boldogabban élni. És ez így van jól! Tehát:

Régebben mitől lett jobb a kedved?

2016. okt. 1. 06:26
 18/37 A kérdező kommentje:
Én így vagyok vele: Ha nem lesz jobb kedvem,pl:ha nem nyerek a lottón,vagy valamiért nem kéne dolgoznom és tudnám,hogy egész életemben nem kell szenvednem,az jó lenne,régen amikor kicsi voltam,nem voltak kötelességeim és SOKKAL jobb volt úgy élni.Ha ez nem változik,akkor ölöm meg magam,nem fogom vègigmelózni az életem,így is annyi pszichés bajom van,amiatt se tudnék jó kedvvel dolgozni,elviselni se tudnám azt az életet.
2016. okt. 1. 07:30
 19/37 anonim ***** válasza:

Tudod mi neked az egyetlen bajod? Gyerekes vagy. Olyan dologról beszélsz, amiről nem is tudod, hogy milyen. Dolgoztál te már életedben egy percet is? Akkor meg honnan tudod, hogy milyen az? Gondolkozz előre és találj olyan szakmát amit szeretsz majd.

Én például nem utálok dolgozni. Persze jobb lenne otthon lenni, de nem undorral megyek dolgozni és nincs elrontva az egész napom miatta. Bemegyek, jól érzem magam, csinálom a dolgom, aztán a végén haza. Ez azért nem olyan borzalmas, mint amilyennek beállítod.

2016. okt. 1. 08:07
 20/37 A kérdező kommentje:
Dolgoztam már,nem munkahelyen,de pakoltam/rakodtam,takarítottam,aztán hánytam :D Idegességtől,utálattól be is szoktam lázasodni.Azt meg tudom,hogy a legtöbb ember nem így éli meg a munkát,de annyira utálom mèg a sulit is,ha nem marad más megoldás,akkor ennyi volt.
2016. okt. 1. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.