Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak ami jobb mintha...

Mit csináljak ami jobb mintha megölném magam?

Figyelt kérdés
Engem mindenki utál,csak akkor tudok beszélgetni másokkal,ha piálok,mert akkor jó kedvem van.Ha józan vagyok,egyszerűen semmibe nem lelem örömömet...Mindent/mindenkit utálok,nincsenek barátaim,de ha iszom ez sem érdekel már,akkor röhögök csak,amikor be vagyol b***va.Privátot senki ne írjon nekem,még beszélgetni se,mert nincs értelme...Öngyilkos 2x próbáltam lenni,nem sikerült,de szerintem ez 1értelmű.Mit tudnèk csinálni,amitől jobb kedvem lenne? (Mentem már ,,csavarogni",halálos fenyegetőzés lett belőle,meg bunyó van,sose én kezdem,de valahogy kiváltom az emberekből)
2016. szept. 26. 21:02
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

"Ha nem lesz jobb kedvem,pl:ha nem nyerek a lottón,vagy valamiért nem kéne dolgoznom ... az jó lenne"

Ha megölöd magad, hogy fog kiderülni, hogy nyernél-e a lottón a következő héten vagy hónapban? És hogy fog kiderülni, hogy örököltél egy vagyont valami ismeretlen, gazdag, távoli rokontól?

"régen amikor kicsi voltam,nem voltak kötelességeim és SOKKAL jobb volt úgy élni.Ha ez nem változik,akkor ölöm meg magam"

Hát, kicsi nem leszel újra, arra mérget vehetsz. Hogy hány éves vagy, az folyamatosan változik, de mindig csak egy irányba. Ha ezzel nem tudsz együttélni, az betegség miatt van. Fordulj orvoshoz, hogy meggyógyulj, és aztán boldogan élhess!

"nem fogom vègigmelózni az életem"

Nem hallottál még egyetlen emberről sem, aki egész életében dolgozott, és közben mégis boldogan élt! Olvass többet!

2016. okt. 1. 11:14
 22/37 A kérdező kommentje:
Igen,vannak olyanok,akik munka mellett boldogan élnek.De ha olvasok ilyen emberekről,attól nem fogok vidáman menni dolgozni/suliba. :D 1 éven belül,ha NEM változik,akkor lesz a halál.
2016. okt. 1. 13:10
 23/37 anonim ***** válasza:
Mától számított egy év? Miért nem 364 nap? Vagy 366? Naa, a kedvünkért ne legyen már páratlan, az tiszta tré.
2016. okt. 1. 14:24
 24/37 anonim ***** válasza:
Azért az a neved, ami, mert 26 éves lány vagy?
2016. okt. 1. 19:13
 25/37 A kérdező kommentje:
Nem.És nem pont egy év múlva,lehet 3 hónappal később,meglátom hogy lesz,mert még kivizsgálnak mennyire vagyok nem normàlis.Ezen múlik minden.
2016. okt. 2. 18:30
 26/37 anonim ***** válasza:
A kivizsgálás végén azt is megmondják, hogy mit kell tenni, hogy jobb legyen a helyzet. Fogadd majd meg a tanácsot, úgy van értelme a kivizsgálásnak.
2016. okt. 2. 18:39
 27/37 A kérdező kommentje:
Széjjel vizsgálnak,aztán semmi hasznosat nem mondanak.
2016. okt. 3. 06:31
 28/37 anonim ***** válasza:
Várd ki a végét, és ne így állj hozzá.
2016. okt. 3. 08:38
 29/37 A kérdező kommentje:
Igen,a héten majd megtudom mi lesz,rajtam is múlik.
2016. okt. 3. 14:52
 30/37 anonim ***** válasza:

Az élethez bátorság kell. Elfogadni hogy a nyakunkba ömlik a sok szar, ha akarjuk, ha nem.

Én is besokalltam rengeteg dologtól, főleg a sok kudarcba fulladt kapcsolattól.

Lehetnék öngyilkos is, pár hónapja sokat agyaltam is ezen. De nem vagyok ennyire gyáva nyuszi. A következő 20 évet mindenképp lehúzom, bár már nem keresem azokat a dolgokat amikre régen vágytam. Nem kell párkapcsolat, család, pénz, semmi. Csak a nyugalom és hogy alkothassak, kiélhessem a kreativitásom. Ha már túl öreg leszek, akkor majd egész egyszerűen gyalog útnak kelek és bejárom a világot, valahol meg csak utolér majd a halál :)

2016. okt. 3. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!