Miert nem talál meg a szerelem?
Szerintem a legtöbben így vannak vele, csak irreálisnak tűnik az az elképzelés, hogy több a szingli mint a párkapcsolatban élők száma.
Mert, ha 100 ismerősből 5-nek párja van a facebookodon akkor a posztok 70%-a valami nyáltól locsogó szerelmes hírdetőtábla lesz. Meg az utcán is csak párokat látni, miért is, miért is, hát a magányos ember nem nagyon szervez programokat magával semerre.
De ha a filozófikus kérdésedre filozófikus választ vársz, akkor azért nem talált meg a szerelem, mert nem is igazán keresed.
Ugyanez. Lehet kicsi az ismeretségi köröd és egyszerűen még csak nem találkoztál olyan személyel. Vagy nem veszed észre ha tetszel valakinek. Én ezen két ok miatt vagyok egyedül,viszont próbálok javítani a helyzeten amennyire tudok.
18/f
Toyota Supra!!! *-* Legjobb! :3
No, mi volt a kérdés? Ja, igen... Én is így vagyok. :D És nekem azzal a tudattal kell felkelnem, dolgoznom és lefeküdnöm, hogy soha nem is lesz senkim. :D Benned lehet remény. :) Az meg jó... valamire biztos. :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskeres..
Olvassátok ezt. Azt sulykolják az emberbe, hogy pár/sok barát nélkül mit sem ér az ember. Hasonló, mint az "akinek kevés pénze van, annyit is ér" (by Lázár) #8
Nem állsz készen rá.
A sors ad lehetőséget olyan dolgokra amiket "megérdemelsz" ergo készen állsz rá.
További infóért, írj rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!