Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Letenzek rajtam kivul olyan...

Letenzek rajtam kivul olyan emberek akik a napi 8 ora munka utan, csak a PC elott toltik idejuket?

Figyelt kérdés

23 eves/f vagyok, es ugy elek mind most 10 eve, csak hogy nem suliban jarok,hanem munkaban.

FIGYELEM nem eletjavitasi tanacsokat varok, hanem ahogy a kerdesben feltettem, kivancsi vagyok ha vannak masok is.

2016. szept. 9. 08:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
48%

Inkabb ulj az ekezet nelkuli geped elott, mint drogozz,igyal,rabolj stb.

Persze jobb lenne, ha valos elmenyeket szereznel, baratokkal, baratnoddel toltened a szabadidodet, mert igy eszre sem veszed es 10 ev mulva is egyedul, maganyosan fogsz otthon LOLozni.

Mondjuk a kerdes pont nem ez volt, de mindegy.

21/L ja, es nekem van ekezetem, hasznalni is tudom (tudnam), ha akarnam ;)

2016. szept. 9. 14:38
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Már annyira nem jellemző,de amúgy igen előfordul..

Ènis nagy kocka vagyok.. ^^

Pacsi.

23/l

2016. szept. 9. 15:17
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Jaja, lakótársam. Munkában a gép előtt ül egész nap, hazaér és bekapcsolja a gépét, majd éjfélig megállás nélkül netezik. Mindes. egyes. nap.

Én is szoktam munka után még kockulni, de az igen ritka. Heti háromszor edzek, minden másnap főzök, takarítok is otthon vagy bevásárolok. Nem értem, hogy nem pusztultok bele, de ti dolgotok.

2016. szept. 9. 17:03
 14/20 anonim ***** válasza:

Sajnos én is ilyen vagyok, bár nem azért, mert annyira szeretek gép előtt ülni... Csak hát a barát/barátnő szerzés rohadtul nem jött és jön össze...

De amúgy néha azért edzek, futok, bokszolok, olvasok könyvet, vagy zenét hallgatok.

Rohadt élvezetes 8 óra után hazajönni és kvázi csak létezni, vegetálni a kövi 8 óráig... "Az élet szép"

20/F

2016. szept. 9. 18:35
 15/20 A kérdező kommentje:

A fozessel kapcsolatosan, az etelemet en keszitem el de a kovetkezo szabaly utan: 15 perc alatt legyen keszen es megeve is :))

2016. szept. 9. 18:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Hová valósi vagy írj privátban én is Erdélyi vagyok, hasonlóan élek tolhatnánk egy bf3 at :))
2016. szept. 9. 19:22
 17/20 anonim ***** válasza:
tudom-tudom, *erdélyi
2016. szept. 9. 19:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Én is elég sokat gépezek.
2016. szept. 9. 21:45
 19/20 anonim ***** válasza:
56%
Ugyanez csak meg diak vagyok. Kocka vagyok, nem jott be ez a nagy partizos elet. Igazabol nem is banom, csak neha hianyzik egy barati kor dehat mindigis elvont voltam szoval mindegy. :D 19f
2016. szept. 10. 00:18
 20/20 anonim ***** válasza:
50%
Léteznek, bizony. Többen, mint gondolnád. Össznépi elmagányosodás folyik. Mindenki vagy a számítógép előtt ül, vagy a telefonját buzerálja.
2016. szept. 11. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!