Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Letenzek rajtam kivul olyan...

Letenzek rajtam kivul olyan emberek akik a napi 8 ora munka utan, csak a PC elott toltik idejuket?

Figyelt kérdés

23 eves/f vagyok, es ugy elek mind most 10 eve, csak hogy nem suliban jarok,hanem munkaban.

FIGYELEM nem eletjavitasi tanacsokat varok, hanem ahogy a kerdesben feltettem, kivancsi vagyok ha vannak masok is.

2016. szept. 9. 08:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%
Ennyi PC-zés után megtanulhattál volna ékezeteket telepíteni.
2016. szept. 9. 08:12
 2/20 anonim ***** válasza:
50%
Ennyi idő alatt az ékezetek már lekoptak a billentyűzetről.:D
2016. szept. 9. 08:13
 3/20 A kérdező kommentje:
Erdelyben lakom, eddig nem lattam a szukseget a magyar billentyuzetnek, de jol mondjatok :D
2016. szept. 9. 08:22
 4/20 Bok Globule ***** válasza:
Én igen. Általában általában írok rajta, vagy az internetet próbálom minél jobban a hasznomra fordítani. Aztán, mikor már eléggé megfájdul a seggem, megyek keresek valami más elfoglaltságot.
2016. szept. 9. 08:27
 5/20 Bok Globule ***** válasza:
Jó kis első mondat lett :D most már így marad.
2016. szept. 9. 08:28
 6/20 anonim ***** válasza:
10%

Szerezz barátnőt és barátokat. Jó a gép előtt is ülni néha, de később ha visszaemlékeznel a fiatal eveidre, nem lesz mire visszaemlékezni, mert kvázi nem élsz most.

Mondom, nincs baj a gepezessel sem, de mellette csinalhatnal programokat is, baratkozhatnal.

2016. szept. 9. 08:38
 7/20 anonim ***** válasza:
Nem kell magyar billentyűzet, elég hogyha átállítod a gépen...
2016. szept. 9. 08:47
 8/20 anonim ***** válasza:
78%
léteznek. nem rosszabb ez se, mint a lerészegedés.
2016. szept. 9. 11:44
 9/20 anonim ***** válasza:
56%

Én is ilyen vagyok. Nem mondom, hogy minden napom így néz ki, mert azért szoktam sütni-főzni, olvasni stb., de általában ez a jellemző.

26/f

2016. szept. 9. 11:47
 10/20 anonim ***** válasza:
78%
Nálam is ez a trend. 28/f
2016. szept. 9. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!