Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 22 éves leszek és nincsenek...

22 éves leszek és nincsenek nagyon barátaim, ez 'ciki'?

Figyelt kérdés
Suliban van 1-2 ember akikkel beszélek de ennyi, iskolán kívül nem járunk el sehova nem is keresnek..Nem tudom mit csinálok rosszul de rosszul esik.
2016. aug. 22. 16:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen,nálam is ugyanez.

Még régebben másoknál láttam,hogy aki bekerült egyetemre,már az első nyáron az új egyetemi barátokkal készült bulizós/bármi más egyéb idő együtt töltős képek százai kerültek fel a facebook-ra. Erre mikor bekerülök én is mit látok? Mindenki a régi barátokhoz ragaszkodik foggal körömmel.

Jó persze nem ők tehetnek róla,hogy nekem úgy nincsenek barátaim,akikkel bárhová bármikor elmehetek,de nekem is rosszul esik a dolog,mert azt hittem hogy az egyetemen változni fognak a dolgok.

2016. aug. 22. 17:44
 12/14 anonim ***** válasza:
6# vagyok. azért mert van barátom. és az itteni fiúk nem barátkozás céljából szoktak írni.ismerkedni meg ugye nem szeretnék, mivel van párom. remélem érthető:D
2016. aug. 22. 19:32
 13/14 anonim ***** válasza:

nem ciki. én 21 vagyok,sok barátom volt,de a legrosszabb időszakomban hagytak ott.azóta nincs. fáj,mert vágyok baráti társaságra,de nehezen nyitok már.

L

2016. aug. 23. 15:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha nincsenek barátaid, ki előtt lenne ciki? :D :D

De amúgy nem ciki, legfeljebb csak sajnálatos.

2016. aug. 25. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!