Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki, ha nincsenek rendes ruháim?

Ciki, ha nincsenek rendes ruháim?

Figyelt kérdés

A ruháim nagyrésze örökölt (10-15 éves darabok), legalább 2en hordták elöttem. Ami épp nem, azok a tinikoromból (13-14) maradtak meg. Van 2 farmerem, meg egy leggins, valamint pár póló. Otthon télen azokat a rövidujjúkat hordom, amikben nyáron kijárok, amikor pedig elrogyolódnak, pizsamafelsö lesz belölük.

Külföldön élek, itt nincs se turi, se kínai. Hamarosan suliba kell járnom, és félek, ki fognak nézni miatta.

Ciki?

21l

2014. okt. 8. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha neked így jó akkor semmi baj... mondjuk az elhasználódott ruhát inkább ki kéne dobni, elég gáz abban lenni még otthon is szerintem.

21 évesen már dolgozhatsz és vehetsz normális ruhákat. Neten igen olcsón is lehet rendelni már.

2014. okt. 8. 17:47
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem jó sajnos, mert nagyon is zavar.

Állandóan munkát keresek, de eddig semmi

2014. okt. 8. 18:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Ebay, aliexpress... bárhonnan elérhető, azaz a kínai hiánya nem kifogás.

Turi is létezik mindenhol, csak hol így hol úgy hívják.

2014. okt. 8. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Itthon jobban kinéznének. Inkább szomorúnak mondanám. De ha kint élsz, nyilván van valamennyi pénzed (bár nem tudom, honnan, ha nincs munkád, mert ha a szüleidtől lenne, akkor gondolom, ruhára is adtak volna), és tudnál ruhákat is venni. Miért nem veszel? Miért akarsz turkálóban venni...?
2014. okt. 8. 20:39
 5/7 A kérdező kommentje:

Mert 10 000Ft az összes vagyonom.

Most csak a párom dolgozik, nekem szombaton lesz egy állásinterjúm.

2014. okt. 9. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, úgyse tudsz mit csinálni, majd ha lesz munkád, rendelhetsz cuccokat a netről, vannak olcsóbbak is. Egyébként megkérdezhetem, hol élsz, hogy se turi, se kínai?
2014. okt. 9. 20:15
 7/7 Csicsóka200 válasza:
Biztos hogy lesz aki elítéli majd mert senkinek nem felelhetsz meg tökéletetsen de ha neked tetszikj szerintem nem ciki! :)
2014. okt. 22. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!