Neked mi volt életedben a legnagyobb mélypont?
Nekem (17/f) Szerintem eddigi életemben most van.
Nincs barátnőm,meghíztam,nem is nézek ki jól,megbuktam egy tantárgyból (matek... sajnos,hiába próbáltam MINDENT) elkezdtem inni,dohányzom is rendszeresen,nem tudok aludni néha egész éjszaka,csak ülök itthon vagy valahol sétálgatok,de csak üres tekintettel meredek magam elé.Nem látom értelmét a nyárnak,semminek.Csak a telet várom de azt se tudom miért.Van egy jó hobbim ami szintén nem megy (nem írom le mi,nicns rá pénzem) munkát se találok,tanulni kéne de örökké gyomoridegem van a vizsga miatt,szóval minden összejött.Már csak az kéne hogy a kutyám akivel felnőttem vagy egy rokonom meghaljon és akkor mosolyogva lőném át a saját fejemet komolyan mondom.
Nektek mi volt?
Valahogy vigasztal ha tudom hogy nem vagyok egyedül...
Ha akarod írhatsz, kiöntheted a lelked.
Velem még ilyen nem volt, de volt egy ismerősöm, akinek elég kora kezdődött a mélypont
Kedves kérdező, a kutyák nem élnek sokat, próbálj ne kapaszkodni érzelmileg senkibe, még ha nehéz is... A szeretteid, rokonaid is előbb-utóbb meghalnak, mint mindenki. Ne mások halálától függjön az életed.
Próbálj meg egyedül is érzelmeket átélni, elfoglalni magad avval, ami érzelmileg feltölt téged. A szeretteidért meg tedd meg, amit tudsz és tekints őket "hab a tortán"-nak, "ráadás"-nak az élet rögös útján, akik ha távoznak, amikor te még élsz, akkor is kitarts itt ezen a Föld nevű tanulóterepen! :)
Akire akarsz, tudsz emlékezni örömmel, de érzelmi világod ne másoktól függjön, még ha ez nehéznek is tűnik. Kellenek társak az élethez, de nem érzelmileg függő viszonyok. Hanem függés nélküli érzelemcserére javaslom törekedned, ha érzelmi oldalról nézzük.
Amikor depressziós lettem, akkor ott kellett hagynom az egyetemet és hazaköltözni, a szakdolgozatot sem fejeztem már be, diploma is ugrott, képtelen voltam ezeket megcsinálni. A barátom is elhagyott. Otthon bezárkóztam a szobámba és csak bámultam magam elé egész nap vagy aludtam, teljesen elhagytam magam. Eldöntöttem, hogy meghalok, szereztem pengét, volt xanax, nem akartam élni.
Nem tettem meg végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!