Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Olyan magányos vagyok. Már...

Olyan magányos vagyok. Már élni sincs kedvem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én valóban olyan vagyok, mint egy kívülálló minden ember számára. Mint ha nem is léteznék senki számára sem. Sosem voltak barátaim sem, sem az ált. iskolában, sem a gimiben, sehol. Mindig mindenki csak összeveszett velem. Én hiába tettem meg egy barátságért mindent, még is egy jobb barátnőre lecseréltek mindig. Pl. régen volt egy egy lány, akivel összebarátkoztam, nem volt senkije, erre mikor összebarátkoztunk, lecserélt egy másik barátnőre. Facebookon ha kirakok egy képet, nagyon kevesen lájkolják. Ha névnapom vagy születésnapom van, akkor sem sokan írnak a Facebookon. Párkapcsolatok terén szintén sikertelen vagyok. A fiúk szintén lecserélnek egy jobb barátnőre. Már élni sincs kedvem, mert nem szeret senki. L/24
2016. aug. 3. 15:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
95%

"Már ennyi idősen senki nem szokott barátokat szerezni, már csak párkapcsolatot szeretnék. Én mindig kedves, őszinte, megértő voltam mindenkihez, segítettem rajtuk, még se kértek a barátságomból sem."

Ha így állsz hozzá, ne csodálkozz.. Én 25, 26, 27 évesen is kötöttem új barátságot, haverságot, egyáltalán nem korfüggő a dolog, nincs olyan, hogy x évesen le vagy csúszva róla.. Rengeteg múlik a hozzáálláson, kitartáson, azon, hogy nem adja fel az ember kudarc után sem.

Valami gond biztos van veled, javasolnám én is az önismeretet első körben, de elgondolkodnék azon is, amit a 15-ös írt, mert ha tetszik, ha nem, van benne igazság. Persze sajnálni magad könnyebb, mint bármit is tenni, de akkor max vegetálni fogsz továbbra is, élni nem.

2016. aug. 3. 16:11
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok, szerintem itt többünk próbált tanácsot adni. Illetve mások nevében nem szólhatok, de nem egészen értem a problémád. Az hogy magányos vagy, vagyis nincs párkapcsolatod? Megértem, ugyanezzel a problémával küszködök 27 évesen. Ha volt már több párkapcsolatod(így írtad), akkor gondolom semmi probléma nem lehet a külsőddel, és egyáltalán nem vagy introvertált sem. Ez már hatalmas kezdőlöket, előny a párkapcsolat keresésben. Hogy miért cseréltek le folyton? Na erre kellene megtalálnod a választ, és ezen változtatni.
2016. aug. 3. 16:13
 23/27 anonim ***** válasza:
75%
Ha csak párkapcsolat a célod, akkor ne csodálkozz, hogy mindenki ott hagy. Senki sem szereti a nyálas, levakarhatatlan embereket, akiknek egyetlen céljuk az életben, hogy párkapcsolatuk legyen. Így csak elüldözöd őket. Ne másért élj, hanem önmagadért.
2016. aug. 3. 16:46
 24/27 anonim ***** válasza:
75%

Nézd, csak magad segithetsz a dolgon, mások sem azért sikeresek a kapcsolataiban mert szerencsésebb csillagkép alatt születtek, hanem azért mert tesznek érte.

Hiába vagy kedves ha közben olyan viselkedésed van ami másoknak nem jön be.

Már az itteni válaszaidbol is látszik hogy vannak gondok.

Legyél érdekes, forogj magadhoz illő körökben, és add magad.

Persze ehhez nem kevés önismeret szükséges.

Egy jó pszichológus fel tudja oldani benned a feszültséget, süt a soraidbol hogy nem vagy elégedett magaddal.

Akkor mégis a környezeted hogy legyen

2016. aug. 5. 15:34
 25/27 anonim ***** válasza:

Írj nekem privit, barátkozzunk. :)

19/L

2016. aug. 11. 13:10
 26/27 anonim ***** válasza:

Irhatsz ha gondolod :) ugyanebben a helyzetben vagyok.

21L

2016. aug. 12. 18:48
 27/27 anonim válasza:

Nekem is írhatsz, ha szeretnél.

24L

2016. aug. 21. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!