Olyan magányos vagyok. Már élni sincs kedvem. Mit csináljak?
"Már ennyi idősen senki nem szokott barátokat szerezni, már csak párkapcsolatot szeretnék. Én mindig kedves, őszinte, megértő voltam mindenkihez, segítettem rajtuk, még se kértek a barátságomból sem."
Ha így állsz hozzá, ne csodálkozz.. Én 25, 26, 27 évesen is kötöttem új barátságot, haverságot, egyáltalán nem korfüggő a dolog, nincs olyan, hogy x évesen le vagy csúszva róla.. Rengeteg múlik a hozzáálláson, kitartáson, azon, hogy nem adja fel az ember kudarc után sem.
Valami gond biztos van veled, javasolnám én is az önismeretet első körben, de elgondolkodnék azon is, amit a 15-ös írt, mert ha tetszik, ha nem, van benne igazság. Persze sajnálni magad könnyebb, mint bármit is tenni, de akkor max vegetálni fogsz továbbra is, élni nem.
Nézd, csak magad segithetsz a dolgon, mások sem azért sikeresek a kapcsolataiban mert szerencsésebb csillagkép alatt születtek, hanem azért mert tesznek érte.
Hiába vagy kedves ha közben olyan viselkedésed van ami másoknak nem jön be.
Már az itteni válaszaidbol is látszik hogy vannak gondok.
Legyél érdekes, forogj magadhoz illő körökben, és add magad.
Persze ehhez nem kevés önismeret szükséges.
Egy jó pszichológus fel tudja oldani benned a feszültséget, süt a soraidbol hogy nem vagy elégedett magaddal.
Akkor mégis a környezeted hogy legyen
Írj nekem privit, barátkozzunk. :)
19/L
Irhatsz ha gondolod :) ugyanebben a helyzetben vagyok.
21L
Nekem is írhatsz, ha szeretnél.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!