Tegnap töltötte volna be a 25öt Elliot Rodger. Csak én gondolom úgy, hogy amit a pubertáskorról mondott, az a mai napig helytálló?
"amikor a pubertáskorba érsz, az életed vagy magáva a földi paradicsommá, vagy egy élő pokollá válik, attól függően, hogy mennyire kedvelnek a lányok, vagy hogy kedvelnek-e egyáltalán"
Szerintem sok magányos ember becsapja megát, megpróbálja meggyőzni magát, hogy nem annyira fontos dolog, megpróbálja elterelni a figyelmét különféle elfoglaltságokkal, de mégis tanulmányok igazolják, hogy mennyire káros a lelki és a testi egészségre is a magány, valamint a szex hiánya.
Az ember elterelheti a figyelmét, "fejlesztheti" magát az élet többi területén, de onnantól kezdve, hogy szexuálisak vagyunk (10-13) az egyik legmeghatározóbb szempontjává válik az életünknek.
Sok szülő, akinek autista gyereke van, naivan azt gondolja, hogy a tizenéves fia attól boldog lehet, hogy matekversenyeket nyer, zenél, ilyesmi, miközben ezek a dolgok csak arra jók, hogy eltereljék a figyelmét.
Nem véletlen, hogy az egyetemen gyakran a korábban rosszabbul tanuló, de gazdagabb társasági és szexuális életet élő fiúk az igazán sikeresek.
A félreértések elkerülése végett, elítélem, amit Elliot tett, de sok dologban igaza volt.
Meg kellett gugliznom, ki ez a lúzer.
Nincs igaza. Aki ekkora hangsúlyt fektet rá, annak szar lesz.
Az sem tetszik, hogy megint csak a fiúkról van szó. Meg arról, hogy mindenki egy baszógép. Ez nem így működik. Engem pl. nem érdekeltek a fiúk. Nem a legmeghatározóbb szempont. Van, akinek az. De szar dolog az általánosítás, mert ostobának tűnsz tőle.
Semmiben nem volt igaza.
"Az sem tetszik, hogy megint csak a fiúkról van szó."
"Engem pl. nem érdekeltek a fiúk."
na pl pont ezért van csak a fiúkról szó, a fiúk sokkal szexuálisabbak
Nem. Én EGYETLEN nő vagyok, ennek alapján 3,5 milliárd emberre nem lehet következtetni.
És mégis mi a megoldás? A fiúk erőszakolgassanak, mert kell nekik a szex? Az ilyen ölje is meg magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!