mármint? mégis milyen szakvéleményt írna egy fogorvos ami indokol egy műtétet? el nem tudom képzelni
2016. júl. 21. 23:25
4/21 anonim válasza:
Bármilyen orvos javasolhat császárt, de ez még nem jelenti automatikusan, hogy császár is lesz, mert ennek eldöntése végső soron a szülész-nőgyógyász feladata. Nálunk pl bizottság dönt erről (kismama orvosa, még egy szakorvos és a főorvos), kivéve persze a sürgős eseteket, de akkor is két orvos dönt, akik aztán a császárt végzik. Így lehet helytálló a fogovosi javaslat, csak ez még nem kötelezi semmire a szülészorvost. Mérlegelve dönthet úgy, hogy még így is kisebb kockázattal jár a hüvelyi szülés.
2016. júl. 21. 23:55
5/21 anonim válasza:
Kizárt
2016. júl. 22. 07:14
6/21 anonim válasza:
Ez komoly kérdés? Mégis milyen indokkal? Azon kívül persze, hogy ismerős a főorvos és te mindenképp császárt akarsz
2016. júl. 22. 07:18
7/21 anonim válasza:
kíváncsi lennék erre a fogorvosi szakvéleményre... de nyilván, ha indokolt, akkor persze. na de fogorvosilag indokolt egy császár?
2016. júl. 22. 07:54
8/21 anonim válasza:
A 6-os ragadta meg a lényeget.Nyilván császárt akar a kérdező,és azt hiszi,ha van egy fogorvos ismerőse,majd könnyebben rábólintanak.Hahaha.Mi lenne,ha szépen zsebbe nyúlnál és választott dokival megbeszélnéd?Mert a fogorvos csak fogászati SZAKvéleményt adhat.Az az ő szakja.Mégis mit írna,hogy a nyomás alatt kieshetnek a fogaid?
2016. júl. 22. 08:39
9/21 anonim válasza:
eszméletlen milyen rosszmájúak vagytok...még el sem hangzott a kérdés normálisan, bővebben, pedig engem pl érdekelne...
ha valaki császárról kérdez itt egyből császárt akar mert büdös neki a szülés mi? :) hallgassuk már meg egymást ítélkezés nélkül könyörgöm :)
engem érdekelne hogy milyen fogorvosi vélemény lehet az, ami indokol egy császárt, és nem azért mert azt akarok kibulizni (sajnos az volt az első szülésem és az is lesz a második, bármennyire is szeretném természetesen megszülni) csak egyszerűen annyi fogászati dolgon átestem már arcüregi tályogtól kezdve, a vésésen át hogy megfordult a fejemben, talán van valami amiről a nőgyógyászomnak tudnia kellene?
2016. júl. 22. 10:22
10/21 anonim válasza:
Utolsó!
Kizárt dolog, hogy bármi fogászati probléma indokolhatna egy csaszarmetszest.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!