Változtathatok nevet titokban?
Megengedem, hogy nevet változtass. - Eredeti kérdésre válaszolva.
#Approved
Sajnos nem.
Eloszor is a nev valtoztatast ujsagban kell kozolni. Igen kinyomtatott ujsagban. Legealabbis 30 eve igy volt. Ennek jarj utana a hivatalban.
Masodszor; az elottem szoloknak igazuk van. Nem aneveddel van a baj, hanem azzal, hogy bantottak es te nem akarsz ezekkel beszelni tobbe. Sajnos folyamatosan bantani fognak. Ilyenek vagyunk mi emberek. Vagy meg sem? Mi van abban az esetben ha nem a kulvilag bant teged? Hanem te bantod sajat magad? A kulvilag ugyanis a gondolataidon kivul van. Ha a radio nem jo musort ad kikapcsolom; ha velem szembe jovo ember undorral vegig mer, elforditom a fejem; ha be is szol nekem, tovabb megyek es nem allok le vele vitazni milyen barom vagy stb.... De szemelyesen veszed es mag akarsz neki felelni, na akkor odafigyelsz es "magadeva teszed" a biralatait. Itt csusztal el. Magadra vetted.
Olvasd el Miguel Ruiztol: a negy alapszabalyt. A konyvet neked irta :)
Teljesen megértem az érzéseid. Nem voltam kövér, de mert korrekt alak vagyok, sokan palimadárnak használnak. Néha nekem is megfordul a fejemben ez, hogy hagyni a 3.14csába az egész bandát, kivéve a családom és egy valakit. Bár ezt nagyjából megtettem, sőt, lehet kontinenst is váltok. Nagymamám leánykori nevét venném fel.
De szerintem ez egy filmbeli megoldás, Freddie Mercury-n kívül senkiről nem tudok, akinek bejött.
Szerintem mindegy hogy hívnak, embert kell magunkból faragni, olyan embert, akivel nem lehet sz_rozni.
Szarják össze magukat, ha az eredeti nevedet olvassák majd az újságban (nem rossz értelemben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!