Sokat sirok titokban! Mit tegyek?
Kb. , 6. osztaly kozepen kezdodott, azzal, hogy osszevesztem, az akkori legjobb "baratnommel" , es termeszetesen, akikkel akkor joba voltam , az o partjat fogtak.
Es azota, egyetlen egy baratom van, vagyis van neha, hogy meg plusz egy-ket, emberrel joba vagyok, de ez csak nagyon neha. :(
Raadasul, folyamatosan beszologatnak, szivatnak minket, gondolkodtam , azon, hogy at megyek masik suliba, de ezt inkabb hagyom, mert remenyeim szerint ezt az evet meg kibirom. :/
Meg semmi kedvem, minden csaladtagomnak kulon-kulon elmagyarazni, hogy miert is szeretnek , en masik suliba jarni...
Mindegyik csaladtagomat, nagyon-nagyon szeretem , ok is engem , viszont nem nagyon merek nekik errol beszelni.:(
Raadasul, az is ront , a nemletezo onbizalmamon , hogy deszka vagyok :(
Megvan , mar ugy kb. 3 honapja , a menstruaciom, viszont mellem semmi.
Es nagyon csunyanak is talalom magam , felnottek azt mondjak szep vagyok, de korosztalyombol mindenki csunyanak tart.
Kiengedett hajjal egesz turhetoen nezek ki, leszamitva, hogy deszka vagyok.
Raadasul, amilyatt is allandoan bogok, hogy nagyon szerelmes vagyok, kb. 2 eve, egy fiuba, viszont nem nagyon merek errol se beszelni senkinek , mert nagyon csunyanak erzem magam , es ezaltal , en azt gondolom , hogy igy nem "erdemlem" neg azt, hogy nekem barki is tetszen. :(
Egy idore, sikerult ezt az embert elfelejtenem , viszont most par napja , megint miatta sirok. :(
Szerintetek lehetseges , hogy mire gimibe kerulok , meg no valamennyire , a mellem? (most leszek 8.-os)
Akkor talan , lenne egy kis onbizalmam , es mernek baratkozni is , ebben az osztalyban, mar eselytelen , de a kovetkezo nehany evet a gimibe ugy szeretnem eltolteni, hogy nem ugy megyek be a suliba, hogy mar megint milyen szar napom lesz :/
Annyira , azert nem vagyok beteg , hogy vagdossam magam, lehet , hogy azert, mert nem is merem, sot biztos.
Viszont, titokban, nagyon sokat sirok.
Raadasul, jo tanulo vagyok , es hat termeszetes , hogy ez is idegesiti , az osztaly tarsaimat.
Nem sajnaltatni , akartam magam , csak mostmar nagyon nem birtam tovabb.
Koszonom , szepen , annak , aki elolvassa es bocsi, hogy ipyen hosszura sikerult! :/
Végig olvastam. :)
Szerintem minden rendben lesz mikre gimibe kerülsz ott már biztos lesz barátod és fiúd is egy pár csak addig ki kell bírnod :)
Velem is ezt csinálták régen, aztán mi lett?
Mára én vagyok a legszebb és a legokosabb is! :D
Persze, hogy nőni fog a melled, és formásodni fogsz még, a te korod egy átmeneti kor, amikor éppen alakul a külsőt. Kétlem, hogy csúnya lennél, és ha jól tanulsz, akkor megelőlegezem hogy okos is vagy. A gimiben nyert ügyed lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!