Milyen dolog iskolában dolgozatírásoknál titokban a tanár "pártját fogni" diákként?
Figyelt kérdés
Szóval hogy ha valakik puskáznak a tanár vegye észre őket, meg a jóbarátokat akik mindig segítenek egymásnak ültesse szét hogy ne tudjanak dolgozat közben beszélni egymással.
Persze csak a jelenlegi osztályomban állok így hozzá. Ki vagyok közösítve, nekem nem segít senki.
Csúnya dolog ez tőlem?
2014. máj. 23. 23:21
1/17 A kérdező kommentje:
A másik meg hogy engem kifejezetten zavar az hogy mások beszélnek dolgozat közben, zavar a koncentrálásban, valahogy zajban nem tudok odafigyelni a saját munkámra teljes mértékben.
2014. máj. 23. 23:24
2/17 anonim válasza:
elkeseredett,sunyi,pitiáner dolog.
3/17 anonim válasza:
Ne tedd. Nem a te dolgod a szétültetés, majd a tanár foglalkozik ezzel, ha úgy gondolja. És mindezektől te nem fogsz többet tudni, nem lesz jobb a dolgozatod. Koncentrálj a te munkádra, nem fognak annyira zavarni a "jóbarátok" sem.
4/17 anonim válasza:
Az, hogy neked nem segítenek, az őket minősíti. De te ezért bemocskolnák magad, ilyen patkánysággal ,hogy beköpöd őket?
5/17 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam, csak hogy abban reménykedek.
2014. máj. 23. 23:45
6/17 anonim válasza:
Nem kicsit vagy megkeseredett, talán azon gondolkozz el, hogy miért vagy kiközösítve.
7/17 anonim válasza:
Gratulálok. A kiközösítésed alapját sikeresen lefektetted.
A besúgást akkor tartanám indokoltnak, ha te is hátrányt szenvednél a puskázók miatt. Pl: A legjobb 20%-nak nem kell tandíjat fizetnie. Itt már komoly tétje lenne.
8/17 anonim válasza:
Azon gondolkodtál, hogy Te mit tettél eddig a közösségért? Segítsed őket a doga közben! Egy mindenkiért, mindenki egyért. Ha Te, mint egy, nem vagy mindenkiért, ne várd azt hogy Mindenki Te érted legyen.
9/17 anonim válasza:
talán ilyen dolgok miatt vagy kiközösítve...
10/17 A kérdező kommentje:
De ők nem tudják
2014. máj. 24. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!