Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig maradhat titokban ez a dolog? Vagy vállaljuk fel?
Az exbarátom legjobb barátjáról van szó.. szóval nem éppen egy ideális helyzet. (fél évig voltunk együtt az exemmel, aztán utána még párszor találkoztunk, de elég csúnyán alakultak a dolgok, mindkettőnk részéről elfajult a helyzet, szóval már köszönő viszonyban se vagyunk kb).
A legjobb barátjával is csak úgy lettünk jóban, mert egy buliban kicsit összevesztünk, de hamar rendeztük és már aznap este nálam aludt. Itt nem történt semmi, csak annyira meglett a közös hang, hogy jól esett még utána átbeszélni az éjszakát és a következő napot is.
Aztán innentől kezdve azon kaptuk magunkat, hogy egyre több napot és estét töltünk együtt, közösen szervezzük a programjainkat, persze már szex is volt azóta sokszor, a családjával is mentem már közös programra is, szóval eléggé benne vagyunk már ebben az egészben... de az exemnek nem akarjuk ezt elmondani, a sráccal már gyakorlatilag általános iskola óta legjobb barátok.
Most mi legyen? Részemről engem cseppet se érdekel, hogy rólam mit gondol emiatt, szóval csak az ő szempontjukból lenne ez fontos.
22L
Ha tényleg barátok, le kell hogy tudják rendezni egymással. Ha nem tudják, talán nem is olyan jó barátok, és nem kár ezért a barátságért.
Ne titkoljátok, az ilyen fajta titoktartás mentálisan egészségtelen!
Ha tenyleg ennyire jo a kapcsolatotok, akkor szerintem neki is megeri felvallalni a dolgot.
Uljenek le negyszemkozt es beszeljek meg. Ha kozted es ez exed kozt mar nem lehetett semmi, akkor nem latom, hogy miert lenne ez neki problema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!