Titokban ti is használjátok a párotok deóját, hogy a tiétek ne fogyjon? Esetleg a borotváját is?
elég hányingerszagú és sz a rrágó a kérdés.
1: Mivel ő nő én meg ffi vagyok ezért sem a deoja sem a borotvája nem felelne meg. Plusz ennél azért több gerincem van.
2: Mivel közös kasszán vagyunk így a kérdés maga értelmetlen. Mintha nem lenne mindegy, hogy a jobb -vagy a bal zsebemből fizetek.
Mivel neki férfi deója van, nekem meg női, eszembe nem jutna. De a tusfürdőjét sem használom.
Borotváját sem.
Sőt. Képzeld, még a borotvahabot sem, mert nekem van kimondott női borotvahabom...
Elég szarrágóskodás lenne. Közös kasszán vagyunk, szóval mindegy melyik fogy el előbb. Úgyis veszünk. És szerencsére nincsenek filléres gondjaink, úgyhogy nem a 100asban vásárolok, hanem drogériában, márkás termékeket.
Én nem,viszont a párom rajta kaptam,ahogy éppen a saját deómmal keni a hónalját...A látvány felbecsülhetetlen:D
Azt mondta,miután kinevettem,hogy az övé elfogyott és majd vesz.Kiderült,hogy egy hete halogatta...addig az enyémen élősködött :D
Dehogyis...
Nekem van otthon vagy 5-6 deo-m, meg sprém is...nem tud elfogyni :D vész tartalék a köbön...
Borotvám is van, de abból is van vésztartalék :)
szóval nem használom senki másét! meg ha nem lenne akkor sem használnám, inkább vennék sajátot...
23F
Nem. Eleve nem tenném, mert nem rajta akarnék spórolni, de mivel közös kasszán élünk, a kérdés a mi esetünkben már csak ezért is értelmetlen.
Borotva az úgy néz ki, hogy egy borotvánk van, de cserélhető pengével, amiből mindenki a magáét használja. A női borotvával én nem tudok mit kezdeni, egyszer vettem, de kidobott pénz volt, olyan életlenek. Pedig teljesen átlagosak a szőrszálaim, nem drótból vannak és nem is vagyok csubakka... De nem is az az ázsiai típus, akiknek három szál pihe nő a hónuk alatt meg a lábuk között, azt csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!