Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak rajtam kívül más...

Vannak rajtam kívül más korombeli fiúk, akik magányosak? Esetleg lányok? 16/f

Figyelt kérdés

Egyszerűen alig tudok kimozdulni, az is csak naponta a konditerembe, vagy futni egyet. Max. hétvégén a haverokkal egyet bulizni, de így hétköznap nincs senki akivel el tudnék lenni.

Barátnő az fogjuk rá, hogy volt, de..

A távolság állandóan közbeszólt és nem tetszett neki, hogy hetente, vagy heti 2-3 alkalommal megyek el hozzá. :/

Barátaim nem nagyon vannak, ismerkedni is alig merek..

Nem vagyok csúnya, de élőben nagyon nehéz "felvenni a harcot" nekem a páwákkal.

Valahogy ő nekik van elég önbizalmuk, magabiztosságuk, olyan megjelenésük, amik vonzóak (??!) a lányok számára. Nekem már emiatt teljesen megtört mindegyik. :/

Van valaki hasonló szituban ?

2016. júl. 13. 23:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Alexa vagyok. Szívesen megismernélek. :)

Írj, ha szeretnél.

16/L

Bp.

2016. szept. 7. 22:52
 22/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha gondolod írj nyugodtan, jófejnek tűnsz az írásod alapján.

L/15

Pest

2016. szept. 18. 12:09
 23/29 anonim válasza:

#21, #22 Rendesek vagytok, csak nem baszátok át!! :)

Kérdező egy darabig én is így voltam az ismerkedéssel de figyel:

Teszem azt lenne valaki aki szimpatikus és össze ismerkednél vele. Ha lány nevettesd meg az már fél siker. :D (Ha fiú havert szeretnél azt nem tudom. :D) Na de ha lány akkor mindenképp személyesen próbáld ezt, ne facebookon!!! Tehát leszólitod megnevetteted. (legalább is megpróbálod :D) Meghívod egy üditőre és elbeszélgettek utána már mehet a facebook. Ha nem talál szimpatikusnak akkor se gáz találsz mást. Ja és ne érezd gáznak nevess rajta mert te legalább odamertél menni. ;)

20/F

2016. szept. 18. 12:36
 24/29 anonim ***** válasza:
Én is magányos vagyok már évek óta, írj, ha gondolod.:)
2016. szept. 18. 16:19
 25/29 anonim ***** válasza:

Szörnyűek vagytok srácok... S tudjátok mi a legszarabb? Az hogy a nyomi pávák azért sikeresek mert tudnak kezdeményezni/beszélgetni... A baj csak az hogy a normális srácok el is hiszik, hogy a selelytes nyalóka fejűeket "bírják a lányok"... A normális lány meg vár/keresi a rendes srácot, akik valahol egymagukban gubbasztanak.

De ugyanez fordítva is igaz, hogy sok rendes lány kisujját se mozdítja és a ribizli csajok élvezik az előnyt.

Én oda tettem magamat a keresésben s ehhez nem kellett ribizlinek lennem, mint a nyomi picsuknak... Voltak csalódások, hátbaszúrások, de túl kell lépni a kudarcokon s a sikert hajkurászni. Ha nem hajtottam volna nem jutottam volna el a jelenlegi promhoz akivel évek óta együtt vagyok.

Neki volt társasága, de bolond volt hogy nem hitt a többieknek: Jóképű rendes srác de önbizalma padlón volt.

Nahh én meg kiszemeltem magamnak amikor környékre költöztem s tesóm felhozta mint haverját.xD

Beszélgettük is, hogy lehetett volna magabiztosabb lazán, de késő xD van egy cuki házisárkánya >0<

Srácok kik értelmesek s a falak közt bujkáltok, fel a fejjel és kaparjátok össze magatokat! Ne legyetek kiheréltek...töketlenek.

23-N

2016. nov. 4. 21:40
 26/29 anonim ***** válasza:

Arról nem is beszélve, hogy fiatalok vagytok...még én is annak számítok.

S a tini kor depijét kinövitek, de ha meg nem akkor magatokat kell összeszedni.

Az a csaj aki meg nem fogja fel, hogy heti pár alkalommal van tali az nem is szeret... Volt olyan kapcsolatom ahol heti 1 tali s annyi mert messze lakott (koleszos), de mégis vele voltam 4hónapot (szakítás meg abból lett, hogy rájöttem inkább csak egy nagyon jó barát közös hobbival).

Nem kell minden nap együtt, én mostanában vagyok úgy hogy vele akarok már lakni s vele élni/dolgozni, de ez teljesen más szint s nem pár hetes/hónapos kapcsolatról van szó.

Meg is kellett ismerni a másikat, a mélypontokon túl esni, hangulat ingadozásokon túl esni, mindegyikünk anyósát eltűrni családostul x'D stb

Szval a csaj nem volt megértő a távolságot tekintve se s gondolom te utazgattál érte s nem pedig fordítva. (sok esetben így van az embereknél)

2016. nov. 4. 21:49
 27/29 A kérdező kommentje:

Csak elkezdeni nehéz, mint szinte mindent. :'D

Valami van benne, de sajnos olyan környéken lakok, ahol ez nem annyira kivitelezhető.

Mellesleg igen.. Én utaztam, már bánom. Nem érte meg. :D

2016. nov. 4. 21:56
 28/29 anonim ***** válasza:
találtál már társaságot?
2016. nov. 4. 23:05
 29/29 A kérdező kommentje:
Néha akad itt-ott, de még keresek. :)
2016. nov. 4. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!