Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az ilyen lányok miért magányosak?

Az ilyen lányok miért magányosak?

Figyelt kérdés

Akik irják itt is hogy: "iszonyat magányos vagyok szeretetre vágyom,mindent megtennék érte,egy kis figyelemért,iszonyatos lelki fájdalmat érzek,már fizikailag érzem a fájdalmat"

Nem hiszem el hogy a lányoknak nem könnyebb a helyzetük,persze ha úgy nézzük tényleg nem könnyebb mert külsőre állandóan válogatnak,nem érik be átlagos kinézetü rendes pasival.

2015. nov. 2. 13:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Pfff
2015. nov. 2. 13:31
 2/12 anonim ***** válasza:
45%
"külsőre állandóan válogatnak,nem érik be átlagos kinézetü rendes pasival." - És te nem válogatsz kinézetre? DE!
2015. nov. 2. 13:39
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Ezek a magányos emberek nem csinálnak semmit, ülnek otthon nézik a szupercsöpögös vámpírfilmeket, várják a herceget aztán ha nem kopogtat be a szobájuk ablakán sírnak, mert nem értik mi a baj.

Vagy kisminkelik magukat elmennek a plázába, összeverődnek röhögnek mindenkin, aztán csodálkoznak, hogy elijesztik a normális embereket.

2015. nov. 2. 13:40
 4/12 anonim ***** válasza:
72%
ezek nem szeretetre vágynak, hanem egy álompasira, aki soha nem fog még csak feléjük sem nézni.
2015. nov. 2. 13:56
 5/12 anonim ***** válasza:
39%
Mégis miből gondoljátok hogy a lányoknak könnyebb? Miért???
2015. nov. 2. 14:35
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
Aki nehezen ismerkedik, annak nehéz, mindegy, hogy fiú vagy lány.
2015. nov. 2. 14:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Mert egyik sem felel meg nekem, így nem tudom kielégíteni szeretet hiányuk. ^^
2015. nov. 2. 14:51
 8/12 Clark Kent.. ***** válasza:
58%
Az ilyen lányok nagyon válogatósak. Azért magányosak.
2015. nov. 2. 14:51
 9/12 Clark Kent.. ***** válasza:

""külsőre állandóan válogatnak,nem érik be átlagos kinézetü rendes pasival." - És te nem válogatsz kinézetre? DE"

-->Nem azzal van baj, ha valaki válogat, hanem azzal, hogy nem ismeri ezt be, mert azzal megtéveszt másokat.

2015. nov. 2. 14:53
 10/12 anonim ***** válasza:
73%

Mivel lenne könnyebb?

Sok pasi is a külsőre megy. Aki nem cica baba,nincs kint a csöcse,nem látszik a p--ája, nem magassarkúban van , nincs rajta egy tonna smink már észre sem veszik.

Én csinosan öltözködöm.Vékony vagyok. Pasik alig néznek meg.

És igen,persze,hogy válogatok.

Nem tudok olyannal együtt lenni akihez nem vonzódok,de szerintem ezzel mindenki így van kár tagadni. Akkor zsíros hajú,koszos melegítőben lévőktől rosszul vagyok. Nem ad magára és elvárja,hogy a lábai előtt heverjenek a nők?

Én beérném átlagos kinézetű pasival,csak sajnos sok átlag pasi igénytelen.Nem csúnya,hanem látszik,hogy nem ad magára,nincs önbizalma,jobban fél mint én. Én egy ilyen embert nem akarok páromnak. Ha vki kipróbál egy új hajformát,kicsit jobban felöltözik,ismeri a dezodort és a parfümöt,meg az ápoltságot akkor nincs baj. De sok pasi úgy van,hogy ő átlagos,szarik bele mindenbe és sírnak.

Persze,hogy nekünk nőknek nem átlagos pasi kell,mert átlag felett adnak magukra a pasik,más a kisugárzásuk,igazi nőnek érezheti magát egy nő mellettük,önbizalom és miegyéb. Ami valljuk be vonzóbb.

2015. nov. 2. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!