Vannak rajtam kívül más korombeli fiúk, akik magányosak? Esetleg lányok? 16/f
Egyszerűen alig tudok kimozdulni, az is csak naponta a konditerembe, vagy futni egyet. Max. hétvégén a haverokkal egyet bulizni, de így hétköznap nincs senki akivel el tudnék lenni.
Barátnő az fogjuk rá, hogy volt, de..
A távolság állandóan közbeszólt és nem tetszett neki, hogy hetente, vagy heti 2-3 alkalommal megyek el hozzá. :/
Barátaim nem nagyon vannak, ismerkedni is alig merek..
Nem vagyok csúnya, de élőben nagyon nehéz "felvenni a harcot" nekem a páwákkal.
Valahogy ő nekik van elég önbizalmuk, magabiztosságuk, olyan megjelenésük, amik vonzóak (??!) a lányok számára. Nekem már emiatt teljesen megtört mindegyik. :/
Van valaki hasonló szituban ?
Ugyan így vagyok vele én is.. :D
18F
Az ilyen facebookos/instagramm maniac cicáktól, lehet jobb is ha megkíméled magad. Azok komálják ennyire ezeket a pávákat sajnos. Légy türelemmel jönni fog aza lány:)
Nekem van egy 5-6 éves barátságom ami mondhatom hozzátett ahhoz, hogy még szebb gyerekkorom legyen. Kb. 1 éve tudatosult bennem, hogy én ezt a lányt nagyon megszerettem és most nagyon boldogok vagyunk ketten.
Keress valami új időszakos szakkőrt vagy sportot. Én pl. teniszen ismerkedtem meg a csajszimmal:) ott viszonylag egyszerűbb is az ismerkedés és jó baráti hangulat is volt. A lényeg, hogy semmiféleképp ne depizz egyedűl. Mindenképp próbálj ki valami újjat. szerezz ott barátokat és jönni fog minden:) Csajjal azért hozzáteszem légy türelmes. Viszonylag fiatal vagy még. 1-2 évig még ink koncentrálj tanulásra, sportra és barátokat szerezz ink az elmondottak alapján. Felesleges majmolni a többi retardált páva bagázst. Én türelmesen bevártam és nehéz volt ugyan de nagyon megérte.
Cssak
Sok sikert az élethez!:)
#2:
Köszi a válaszod! :)
Valahogy erre próbálok "rájönni", vagy meggyőzni magam..
A tenisz nem rossz ötlet, habár nem a kedvencem. Inkább a foci, illetve kondi.. Csak ott is a hímek vannak többségben. :D
#3:
Rajtam is sokszor eluralkodik és bedepizek, de megnyugtatom magam azzal, hogy ahogy előbb is írta.. fiatal vagyok, remélhetőleg hamar megoldódik ez a probléma. :)
Neked is ugyanezért, vagy van más oka ?
Szerintem akik ezeket a kérdéseket bújják, azok mind azok. :D
(túlnyomó többségben)
Én is az vagyok, tökéletesen elvagyok egyedül, néha a barátnőimmel elugrom valahova, de ezenkívül semmi, természetesen vannak hobbijaim, amelyek a napjaim nagy részét kitöltik.
18L
Légy egyéniség! Maradj aki vagy és merj ismerkedni! Lépj ki a komfortzónádból, mert ideje élményeket szerezned! Írj.
16/L Bp.
Önbizalmam az tényleg csekély.
Ezáltal valahogy nem is "merem" felvállalni, hogy bennem több van. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!