2/9 anonim válasza:
Néha az vagyok, viszont amikor belegondolok, hogy milyen jó lenne most, ha itt lenne valaki, akkor azt mondom, hogy jobb így :D szóval sokszor a magány kettős érzést vált ki bennem.
6/9 anonim válasza:
De, de en is ugy vagyok hogy hianyolom a partnert de aztan belegondolok es jobb ez igy :D
7/9 anonim válasza:
De az vagyok, se barátok se barátnő, még szerencse hogy a családdal jó viszonyban vagyok, különben lehet már nem lennék.... szerintem nincs az embereknek türelme hozzám, alapból olyan vagyok aki kihúzza magát a társaságból. Egyszerre jó ez így meg nem is, minden nap csak magammal küzdök, de ezt kívülről nem látja senki.
8/9 opened paradise válasza:
De. A Mikulástól barátnőt kérek...
9/9 anonim válasza:
De, viszont önszántamból, szeretem a magányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!