Ti is azóta vagytok magányosak, amióta mindenki megtalálta a párját?
Én nem attól vagyok magányos, előtte is az voltam, de ahogy telik az idő egyre rosszabb. Már azon pánikolok, hogy egyedül maradok. Én egy gátlásos, zárkózott alig beszélő embere vagyok. Nem merek odamenni a nőkhöz, ők meg nem kezdeményeznek. Ilyen lélekkel jobb lett volna nőnek születnem. Nem tudom, hogy nem fogok belebolondulni, amikor már kezdek megöregedni és minden reményem leszáll. Szeretet nélkül mit sem ér az élet.
27F
Próbálj neten ismerkedni, akkor biztosan nem lesz ilyen probléma. Nem lehetetlen, sokan csinálják így.
#1-es te pedig nem várhatod, hogy magától minden megoldódjon, elvileg férfi vagy, akkor viselkedj is úgy, ne azt várd, hogy majd egy nő leszólít, meg randira hív etc..
Foglald el magad hobbikkal vagy azzal, hogy olyan munkát találj, amit szeretsz.Ja és azt, hogy ismerkedsz, baratkozol ne hagyd abba.Baratok kellenek.
Az en baratnoim is elkeltek már, én vagyok az egyeduli, akinek nincs parja de megcsak nem is randizgatok.Teljesen felesleges.Nagyon jol tudom milyen erzes ez.Már a párjuk lesz a fontos, az o kettejuk jovoje, élete.De ha belegondolok, ez igy van jol.
Azt tudom tenni, hogy a sajat utadat egyengeted.
Meg azért az onsajnálatot ne vidd tulzásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!