Hol tudnék ismerkedni huszonévesen, ha a társasági életem fonala pár éve el lett vágva, és már nem találom a végét?
Az ismerősök, barátok, haverok azok, akiken keresztül a legtöbb ember új társaságokat ismer meg új emberekkel, akikkel új helyekre megy...stb. Én kiestem ebből a körből rajtam kívül álló okok miatt, és azóta csak a net maradt.
Nem járok semmilyen társaságba, mert egyedül nem érzem jól magam idegenek közt. Egyáltalán hova is mehetnék?! Sosem voltam népszerű a népszerű emberek között, nem is vágytam rá, hogy az legyek, mert nem őket keresem.
A "Menjek programokra, ilyen olyan fesztiválra, rendezvényekre" tanácsok nem sokat érnek, mivel még mindig nem azokat a nőket keresem, akik ilyen helyekre járnak. Maximum akkor, ha valaki szintén elcipeli őket magukkal.
Nem akarok itthon poshadni egész nyáron!
Beszélgetnék egy hozzám hasonló helyzetben lévő lánnyal/nővel , akivel megbeszélünk egy találkát, és már itt sem vagyok!!! De mégis hol találnám meg őt, aki rám vár? Mert biztos bár rám valaki, aki pont rám vágyik, csak jól titkolja :P
Őszinte, nyitott, közvetlen, intellektuális vagyok, szóval ezzel nem lenne gond (már akinek ezek jó tulajdonságok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!