Huszonévesen hol lehet ismerkedni? Bulikba nem szeretnék járni.
Figyelt kérdés
Főleg hogy lány vagyok, így még nehezebb, plusz bulizni sem szoktam járni, mert éjszaka nem túl biztonságos egy lánynak pláne egyedül.
De akkor honnan legyen pasim? :S Per pillanat nincs szingli srác az ismerősi körömben szóval még ez se jöhet szóba.
2013. aug. 24. 21:41
1/7 anonim válasza:
Itt is tudsz ismerkedni, rengeteg a jelentkező. És hidd el, találsz itt is normális embert :) 22/F
3/7 anonim válasza:
Privi, beszélgetés, face csere, normális vok.
20F. :P
4/7 ASOT válasza:
Nem kell ahhoz buliba menni, vannak üzletek, áruházak, bevásárlóközpontok, ahol nagyon sok ember megfordul.
De akarni is kell és nyitottnak lenni, mosolyogni, megfigyelni stb, hogy lássa hogy észrevetted őt.
PErsze lehet h semmi nem lesz belőle, de ha meg sem próbálod.
5/7 anonim válasza:
Igen, én is egy eladó sráccal ismerkedtem meg :)
24/L
7/7 anonim válasza:
Én se preferálom a szórakozóhelyeket, inkább a beülős beszélgetős helyeket kedvelem, most nem kocsmára gondoltam mert ott normálisat nem fogsz találni:D ha gondolod írj 23F :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!