Mi a véleményetek egy olyan pasiŕól aki nem tud ismerkedni? Feladta hogy lesz barátnője, közel 30 éves
Semmi, jól tette. Van élet ezen kívül is. biztos megtalálja amiben kiteljesedhet.
Én már 23 éves koromban eljutottam ide, azóta tök jó az életem, tele vagyok tervekkel a jövőre nézve.
Ismerek ilyent. Kicsit kövérkés, rettentően önbizalom hiányos, de amúgy kedves, művelt, jól kereső férfi. 42 éves koráig nem volt senkije, aztán megismerkedett valakivel, megnősült. A nő nem egy szépség (sőt, inkább előnytelen külsejű) de jól elvannak, mégse egyedül fog megöregedni.
Talán a kérdésben szereplő férfi is talál idővel valakit. Lehet, azért nem jön össze neki a kapcsolat, mert túl szép nőket akar, akiknél nincs esélye. Később meg majd rájön, hogy a szépség nem minden.
Lehet,hogy nem feladta,hanem jó így neki.
Sokaknak a párkapcsolat nyűg.
Én 47 éves pasi vagyok,és mindig akkor volt jó az életem,amikor nem volt barátnőm.Tudom élni az életemet,csinálni a munkámat,a hobbimat,nincs szükségem az itthoni cirkuszra,meg az állandó női nyavajgásra.
Én tiszteltem őket de lenéztek, kinevettek, mert nekik igazi szexi, erős,macsó férfi kell. Életemben kb 7-8 nőre hajtottam, de egyik se adott esélyt.
Igen már lenézem a nőket többnyire, főleg a szépeket és a szexiseket. Mivel vékony alkatú vagyok egy teltebb lány is kinevetne, de egy vékony átlagos se akar vékony fiúval, aki átlagos, nincs jól kereső munkahelye, bnw-je, szüleivel él, szóval ők is lenéznek, akkor én se tudom szinte egyiket se tisztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!