Nagyon ciki ha egy pasi közel a 30-hoz, nem tud ismerkedni nőkkel? Mindig csak szomorkodik hogy milyen luzer? Van más is hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
2016. máj. 1. 16:32
1/28 anonim válasza:
Ismerek ilyet, közel van a 40-hez.
2/28 anonim válasza:
első nem probléma, a szomorkodása annál inkább. Egy férfi nem szomorkodik, ha nem tud valamit, hanem utánamegy és megtanulja, már ha érdekli. Ha meg nem érdekli akkor foglalkozik más dologgal ami érdekli.
3/28 anonim válasza:
Van egy görög kollégám itt németben, ő 43 évesen egy nagyon nagy lúzer, az élet minden területén, egyáltalán nem tud ismerkedni a nőkkel, mert nagyon visszataszító a személyisége.
4/28 anonim válasza:
Miért nem tud ismerkedni? Nem mer odamenni? Vagy a viselkedése fura?
5/28 anonim válasza:
Tegnap váltottam pár szót tegnap egy pasival online. Ő is panaszkodik, hogy nincsenek sikerei. Aztán szóba került, hogy ma mennyi rendezvény lesz, kimehetne valahova, emberek közé, próbálhatna kezdeményezést beszélgetni személyesen azokkal, akik ott lennének, ezt azzal letudta, hogy ő nem megy egyedül sehova. Nem a Holdra kértem, hogy menjen el, csak javasoltam neki, hogy hát esetleg ez is egy lehetőség lenne.
6/28 anonim válasza:
"próbálhatna kezdeményezni, beszélgetni..." jav.
7/28 A kérdező kommentje:
Na látom nem csak én vagyok reménytelen! :(
2016. máj. 1. 19:41
8/28 anonim válasza:
Én nőként egyedül kimegyek egy tömegrendezvényre, egy férfi erre miért képtelen?
9/28 A kérdező kommentje:
Annak mi értelme hogy el megyek egyedül és csak ott vagyok magamba?
2016. máj. 1. 19:51
10/28 anonim válasza:
Mindenképpen több, mint a négy fal között gubbasztani. Ha nekem ez nem probléma, másnak sem kellene, hogy az legyen. Én még külföldre is elutaztam egyedül, mert tele lett a hócipőm azzal, hogy másokat nem érdekli az, amit engem, úgyhogy elkezdtem egyedül programot szervezni. Egyébként meg valahogy mindig volt 1-2 ember, akivel el lehet csevegni, akár csak az eseményről/utazásról. Ha mész valahova, ami érdekel, ott már nem vagy egyedül, mert hasonló érdeklődésűek mennek ki, és akár ismerkedni is adódhat lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!