Nagyon ciki ha egy pasi közel a 30-hoz, nem tud ismerkedni nőkkel? Mindig csak szomorkodik hogy milyen luzer? Van más is hasonló helyzetben?
"Annak mi értelme hogy el megyek egyedül és csak ott vagyok magamba?"
Ki akar olyan emberrel lenni, akinek nincs élete, ha nincs párja?
Tudod, hányan jöttek oda hozzám ma beszélgetni? Egyetlen külföldi turista szólított le, hogy készítsek egy képet róla és arról a két társáról, akikkel együtt jöttek, aztán mentek tovább. Na és? Ha lett volna beszélgetőtársam, beszélgetek, ha nincs, az sem akadályoz meg. Van, amikor csak pár mondatot váltok másokkal, életkortól, nemtől függetlenül.
Tudod, közted és köztem nem az a különbség, hogy én nő vagyok te meg nem, hanem az, hogy én nem várok másokra, ha valami érdekel, hanem ha van lehetőségem, akkor akár egyedül is megyek.
Én még soha nem unatkoztam egyedül. :-D
De ahogy érzed, én győzködni nem akarlak, ez egy lehetőség lenne, akár arra is, hogy gyakorold a kommunikációt idegenek társaságában, de ha nem, hát nem. Én minden esetre nem jönnék össze ennyire másoktól függő emberrel.
Tehát unalmas vagy. Ez sem jó.
Tessék egyedül is feltalálni magad. Ez így nagyon nem jó. Azért kell valaki más, mert egyedül nem vagy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!