Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nagyon ciki ha egy pasi közel...

Nagyon ciki ha egy pasi közel a 30-hoz, nem tud ismerkedni nőkkel? Mindig csak szomorkodik hogy milyen luzer? Van más is hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
2016. máj. 1. 16:32
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Egy nőnél más azokhoz oda mennek beszélgetni.De egy pasihoz nem megy oda senki.A kutyát nem érdekli egy magányos pasi.
2016. máj. 1. 20:07
 12/28 anonim ***** válasza:
33%

"Annak mi értelme hogy el megyek egyedül és csak ott vagyok magamba?"

Ki akar olyan emberrel lenni, akinek nincs élete, ha nincs párja?

2016. máj. 1. 20:09
 13/28 anonim ***** válasza:

Tudod, hányan jöttek oda hozzám ma beszélgetni? Egyetlen külföldi turista szólított le, hogy készítsek egy képet róla és arról a két társáról, akikkel együtt jöttek, aztán mentek tovább. Na és? Ha lett volna beszélgetőtársam, beszélgetek, ha nincs, az sem akadályoz meg. Van, amikor csak pár mondatot váltok másokkal, életkortól, nemtől függetlenül.

Tudod, közted és köztem nem az a különbség, hogy én nő vagyok te meg nem, hanem az, hogy én nem várok másokra, ha valami érdekel, hanem ha van lehetőségem, akkor akár egyedül is megyek.

2016. máj. 1. 20:19
 14/28 A kérdező kommentje:
Én meg egyedül nem megyek el sehova elég unalmas lenne.
2016. máj. 1. 20:26
 15/28 anonim ***** válasza:

Én még soha nem unatkoztam egyedül. :-D

De ahogy érzed, én győzködni nem akarlak, ez egy lehetőség lenne, akár arra is, hogy gyakorold a kommunikációt idegenek társaságában, de ha nem, hát nem. Én minden esetre nem jönnék össze ennyire másoktól függő emberrel.

2016. máj. 1. 20:28
 16/28 A kérdező kommentje:
Akár hányszor el mentem valahova szinte soha nem beszéltem senkivel. Akkor most mi változna?Minden ugyanaz lenne.Egyre jobban azt érzem hogy reménytelen vagyok.
2016. máj. 1. 20:33
 17/28 anonim ***** válasza:
Akkor te valamit nagyon rosszul csinálsz.
2016. máj. 1. 20:37
 18/28 A kérdező kommentje:
Eléggé
2016. máj. 1. 20:39
 19/28 anonim ***** válasza:

Tehát unalmas vagy. Ez sem jó.

Tessék egyedül is feltalálni magad. Ez így nagyon nem jó. Azért kell valaki más, mert egyedül nem vagy el.

2016. máj. 1. 20:43
 20/28 A kérdező kommentje:
Több mint 2 éve ez van.Elég szar ìgy de nem lehet tenni semmit legalábbis nekem nem sikerült.
2016. máj. 1. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!