Nagyon ciki ha egy pasi közel a 30-hoz, nem tud ismerkedni nőkkel? Mindig csak szomorkodik hogy milyen luzer? Van más is hasonló helyzetben?
Mégis higy lehetne?
Társkeresö nem jött be!
Élőben nem megy az ismerkedés!
Amit tudtam meg próbáltam.Legszívessebben nem foglalkoznék vele csak sajna minden nap ez foglalkoztat.Kár hogy nem tudok elörébb jutni.
De nem gondolod, hogy így nem vagy egész ember? Nem zavar, hogy az életed minősége attól függ, van-e kapcsolatod? Ez nagyon depisen hangzik.
Az ilyen félemberekkel nem szeretnek ismerkedni.
Felesleges erőltetni, ha nem tudsz ismerkedni, félénk vagy vagy nem tudsz kezdeményezni, akkor nem fog menni, és ha nem vagy külsőre megnyerő.
Én mertem mindig kezdeményezni, csak a betegségemet látva, nem látták értelmét velem foglalkozni. Sokat szenvedtem ez miatt, de ez van, a nők, férfiak sem szeretnének lúzer,csendes,nem vonzóval leállni.
nem ciki,nem gáz!
ne add fel!
nem mindenkinek megy könnyen az ismerkedés
nekem se megy könnyen de interneten könnyebb ,sok
különböző oldalakon,neten ismerkedjél először majd megy élőben is ez!
barátokat,társat találni nehéz dolog,nem egyszerű dolgok ezek,sajnos :(
2 ember kell hozzá,ha az egyik nem akarja akkor a másiknak nem fog menni hiába is szeretne ismerkedni...
hasonló kell ,hogy legyenek más különben nem illenek össze legyen szó barátságról,és társról.
sikert és szerencsét kívánok neked! 30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!