Nulla társasági élet, aggódom, hogy elpazarolom az életem. Mit tegyek? 20/L
Figyelt kérdés
Itt a nyár és nem tudok senkivel sem kimozdulni. Ha egyedül lézengenék a városban, nem hiszem, hogy bárki odajönne beszédbe elegyedni velem. Én nem érzek magamban annyi bátorságot, hogy random emberekhez odamenjek. Mit lehet így tenni?2016. jún. 5. 20:49
21/29 anonim válasza:
Ez szuper ötlet!:) Csak össze vissza lakunk mindengele az a baj. De nyáron össze lehet hozni szerintem:)
23/29 anonim válasza:
Én simán benne vagyok! (18-as voltam, 21/L) :D
24/29 anonim válasza:
én is benne vagyok :) 17es voltam :)
25/29 anonim válasza:
Én is szívesen csatlakoznék egy ismerkedős csoporthoz, vagy ha valaki pesti és barátkozna, akár privátban is írhat nekem :)
20L
26/29 anonim válasza:
Utolsó három válaszolónak írtam, akik még benne lennének, azok nekem írjanak, hogy ne kelljen bogarásznom, ki hányas sorszámú :)
27/29 anonim válasza:
Csatlakozok én is, írj rám mail címért.
28/29 anonim válasza:
Én is benne vagyok! Írtam neked ;)
21L
Nem tudom hanyas sorszámú voltam. Írtam ide az elején :D
29/29 anonim válasza:
Úgysem fogtok találkozni...mindig csak szervezetek azokat a ,,magányos,, bulikat,de semmi nem lesz belőle. :D
Ha még igen akkor ott fogtok nezelodni magatokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!