Mit tegyek egy unalmas, már kb. visszafordíthatatlan élettel?
Ne haragudj mit jelent a 40 kg súlyfelesleg?
Úgy értem milyen magas vagy és akkora magassághoz hány kg vagy?
Csak úgy elsőre ez érdekelne...
16 éves vagy?
Gondoltam valami ilyesmi lesz... he
180 - 95 kg, az miért 40 kg felesleg?
Én is 180 vagyok, 80 kg, és szerintem nem vagyok kövér.
Szerintem rajtad olyan 15-20 kg felesleg van. Lehet más mást mond.
Csak bele-bele olvasgattam, így csak a fő kérdésedre válaszolok:
Mindig van idő fordítani az életen. Soha nem késő semmi.
Faterom testvére 30-45 éves kora között egy alkoholista senki volt. Nem volt senkije és semmije. Aztán megismert egy nőt, elvette feleségül és azóta megszületett a kisfia is. Van rendes állása és boldog.
Te még 16 éves vagy, előtted az egész élet. Sok olyan ismerősöm van, akinek borzalmas szülei voltak és mégis talpra állt. Lassan felnőtt leszel és kinyílik előtted a világ, csak tudnod kell élni a lehetőségekkel.
Fel a fejjel.
25/F
"szüleim utálják, ha vannak barátaim, ezért sose voltak, nem támogattak ebbe"
Aha... Oké...
Ha vannak még érzelmi illetve bármiféle problémáid, írj rám s segítek kezelni őket.
Én lassan 1 éve úgy karatézok, ki megyek és magamnak tartok edzést. Ilyet tudsz is csinálni vagy hasonlókat s egészségben is segít.
Menny át haverjaidhoz s rángasd ki személyesen.
Ha értelmesek lennének, tudnátok filozofálni, nagyon mélyeket beszélgetni.
Így sajna csak várakozást és nyitottságot tudok tanácsolni míg nem találsz megfelelő embereket.
Ha már erre jártál és nem mondjuk a facen kerested az életed értelmét, az önigazolást, bizonyosan nem vagy elveszve!
Keress!
Edzd a szellemed: filozofálj, írj, rajzolj, szoborkodj:), fotózz, filmezz, zenélj! És nézd meg mások mit alkottak!
Edzd a tested: fuss, kerékpározz, kirándulj! És nézd meg mások mit csinálnak!
Hiszen annyi minden van amihez nem kell más csak idő!
(Mellesleg a kockaságnak is megvannak az előnyei, nem tudnak könnyedén arrébb lökni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!