Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nulla társasági élet, aggódom,...

Nulla társasági élet, aggódom, hogy elpazarolom az életem. Mit tegyek? 20/L

Figyelt kérdés
Itt a nyár és nem tudok senkivel sem kimozdulni. Ha egyedül lézengenék a városban, nem hiszem, hogy bárki odajönne beszédbe elegyedni velem. Én nem érzek magamban annyi bátorságot, hogy random emberekhez odamenjek. Mit lehet így tenni?

2016. jún. 5. 20:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Hajrá!én 34 vagyok szingli anyu és ...

Fogalmam sincs már mikor voltam bárhol is😂😂jó ezt csak vigasznak szántam remélem találsz itt társaságot!!

2016. jún. 5. 22:36
 12/29 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok, de az én helyzetemen ront az is hogy szociális fóbiám van.

Menj el koncertre, hidd el sokat segít.

19/f

2016. jún. 5. 23:12
 13/29 A kérdező kommentje:

Sajnos Mezőtúr nem a szomszédban van. :\

Koncerten még nem voltam egyedül, de nem tartom rossz ötletnek, utolsó kommentelő.

Köszönöm a sok gyors választ! :)

2016. jún. 5. 23:37
 14/29 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogy van-e igényed társasági életre, és mindenképp változtatni akarsz, vagy csak néha érzed ezt? Introvertált ember lehetsz te is, ami nem baj. Ha közel vagy Martfűhöz, szólhatok egy haveromnak, hogy öszekoccanhatna veled. :D
2016. jún. 5. 23:52
 15/29 anonim ***** válasza:
40%

Látatlanban meg tudom mondani, hogy van egy tucat fiú a környezetedben, aki "kimozdulna veled" (mint minden magányos lánynak), de aki nem egy Chad, az számotokra Untermensch ^_^

Nem akarok szexistának vagy előítéletesnek tűnni, de ez sajnos így működik. Erről volt is egy kiváló írás az egyik alredditen, amit - ha beszélsz angolul - előszeretettel ajánlok a figyelmedbe:

[link]

2016. jún. 6. 03:33
 16/29 anonim ***** válasza:
39%
A 11es egy milf? :D
2016. jún. 6. 04:34
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
kb én is igy vagyok vele.Pesten lakom,de Szolnok megyei vagyok,Mezőtúrtól 15kmre laktam 20évig :) 21/L
2016. jún. 6. 09:43
 18/29 anonim válasza:

Nekem írhattok, mert én is ugyanígy vagyok! :D Mennék mindenfelé, de nincs kivel...

(Budapest) 21/L

2016. jún. 6. 20:34
 19/29 anonim ***** válasza:

pedig egy 21 éves lánynak barátokat találni nem lenne nehéz :)

én is találtam rengeteg újat ahogy pestre kerültem

20/F

2016. jún. 6. 20:37
 20/29 anonim ***** válasza:

Na, akkor kezdjük el szervezni a közönségtalálkozót :)

Kicsit idősebb vagyok itt a többségnél (29F), de egy perccel sem nézek ki többnek 22-23-nál :), és szintén baráthiányban szenvedek. Kecskeméti vagyok, de a Pest-Szeged tengely vonzáskörzetében nekem akárhol jó - ha lehet hétvégén. Ha gondoljátok én felvállalom a szervezést, írjatok e-mail címeket és csinálok egy Google csoportot, vagy tőlem lehet fb csoport is, rátok bízom.

Remélem jelentkeztek többen is! Szép estét! :)

2016. jún. 6. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!