Nulla társasági élet, aggódom, hogy elpazarolom az életem. Mit tegyek? 20/L
Hajrá!én 34 vagyok szingli anyu és ...
Fogalmam sincs már mikor voltam bárhol is😂😂jó ezt csak vigasznak szántam remélem találsz itt társaságot!!
Én is hasonló helyzetben vagyok, de az én helyzetemen ront az is hogy szociális fóbiám van.
Menj el koncertre, hidd el sokat segít.
19/f
Sajnos Mezőtúr nem a szomszédban van. :\
Koncerten még nem voltam egyedül, de nem tartom rossz ötletnek, utolsó kommentelő.
Köszönöm a sok gyors választ! :)
Látatlanban meg tudom mondani, hogy van egy tucat fiú a környezetedben, aki "kimozdulna veled" (mint minden magányos lánynak), de aki nem egy Chad, az számotokra Untermensch ^_^
Nem akarok szexistának vagy előítéletesnek tűnni, de ez sajnos így működik. Erről volt is egy kiváló írás az egyik alredditen, amit - ha beszélsz angolul - előszeretettel ajánlok a figyelmedbe:
Nekem írhattok, mert én is ugyanígy vagyok! :D Mennék mindenfelé, de nincs kivel...
(Budapest) 21/L
pedig egy 21 éves lánynak barátokat találni nem lenne nehéz :)
én is találtam rengeteg újat ahogy pestre kerültem
20/F
Na, akkor kezdjük el szervezni a közönségtalálkozót :)
Kicsit idősebb vagyok itt a többségnél (29F), de egy perccel sem nézek ki többnek 22-23-nál :), és szintén baráthiányban szenvedek. Kecskeméti vagyok, de a Pest-Szeged tengely vonzáskörzetében nekem akárhol jó - ha lehet hétvégén. Ha gondoljátok én felvállalom a szervezést, írjatok e-mail címeket és csinálok egy Google csoportot, vagy tőlem lehet fb csoport is, rátok bízom.
Remélem jelentkeztek többen is! Szép estét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!