Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan küzdhető le a magány...

Lonely cedar kérdése:

Hogyan küzdhető le a magány mélységes gyötrelme?

Figyelt kérdés

Sport?

Meditáció

Persze keresek társaságot de addig is amíg nem találok barátokat jó lenne enyhíteni az érzést.

2016. máj. 28. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:
sport mindenképpen, esetleg sorozat/filmnézés (ami sajnos kontroll nélkül nagyon magába tud szippantani, szóval csak mértékkel) gamelés (akár singleplayer, akár online). Valamint egyfajta kreatív tevékenység is nagyon jót tud tenni, teljesen átadhatja a flow élményt. rajzolás, éneklés, zenélés, videózás/videó szerkesztés, történet/novella/regényírás... Ezekkel fél napokat lehet eltölteni, úgy hogy észre sem veszed
2016. máj. 28. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Társaság. Ennyi. A hogyanra még én is keresem a megoldást, elég gyötrelmesen, már-már feladva az életet, de egyszer úgyis meg kell hogy találjuk. Tudom rohadt nehéz, de addig azt gondolom nem lesz jobb, amíg egy társaságra, párra nem talál az ember.
2016. máj. 28. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Társaságot,hogy próbálsz keresni? Amúgy pesti vagy? fiú/lány?
2016. jún. 2. 12:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Én többek közt azt tudom mondani pl, hogy ne sajnáld azokat a társaságokat, ahol eddig nem sikerült jól érezned magad, eleve ne "kudarcként" fogd fel az ilyen állapotot, tehát ne emészd magad. Ehelyett próbáld észrevenni azt, hogy mitől éreznéd jobban magad, vagy épp azt, hogy kikkel.

Bár nekem az is fontos tanulság volt, hogy mincenkit elkell tudnom fogadni, türelmesnek lenni másokkal, és nem végzetes dologként elkönyvelni, ha valami nem alakul épp a legjobban. De emellett biztos akad olyan társaság, vagy emberek, akikkel viszonylag felszabadultabb tudsz lenni, és önmagadat adni. Szóval akárhol lehet társaságot keresni, csak ne görcsölj azon, hogy megfelelj, vagy hasonlók. Bár nem tudhatom, te mit gondolsz konkrét okodként, amiért magányosnak érzed magad!:)

2016. jún. 24. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!