Hogyan küzdhető le a magány mélységes gyötrelme?
Sport?
Meditáció
Persze keresek társaságot de addig is amíg nem találok barátokat jó lenne enyhíteni az érzést.
Én többek közt azt tudom mondani pl, hogy ne sajnáld azokat a társaságokat, ahol eddig nem sikerült jól érezned magad, eleve ne "kudarcként" fogd fel az ilyen állapotot, tehát ne emészd magad. Ehelyett próbáld észrevenni azt, hogy mitől éreznéd jobban magad, vagy épp azt, hogy kikkel.
Bár nekem az is fontos tanulság volt, hogy mincenkit elkell tudnom fogadni, türelmesnek lenni másokkal, és nem végzetes dologként elkönyvelni, ha valami nem alakul épp a legjobban. De emellett biztos akad olyan társaság, vagy emberek, akikkel viszonylag felszabadultabb tudsz lenni, és önmagadat adni. Szóval akárhol lehet társaságot keresni, csak ne görcsölj azon, hogy megfelelj, vagy hasonlók. Bár nem tudhatom, te mit gondolsz konkrét okodként, amiért magányosnak érzed magad!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!