Mit kezdhetnék magammal? Többi lent
Keress munkát,vállald el akkor is ha nem pont a legmenőbb dolog.
Másik tippem,és ne röhögj ki,kezd el pl.befőzni.Na most ez azért jó,mert:
-lefoglalod magad egy hasznos új dologgal
-spórolsz vele.(ha nem dolgozol gondolom nem bet fel a pénz)
A Tescoban mindenhova keresnek kóstoltatót,részmunkaidőben hétfőtől-péntekig.Nem nagy pénz de valami(ami jól fog mutatni a cv-ben később,az otthon ülés helyett)
kedves 8 : napi 10órákat álltam(végig) és nem volt az a nyugis környék/hely hidd el :) ráadásul elég sokat kellett pakolni.
mindenhol nézelődök,de válaszra se méltatnak... és szerintem fele kamu
Én is ilyen helyzetben vagyok, de még párom sincs. Másfél hónapja mondtak fel a munkahelyemen, azóta nem találok semmit, pedig nem válogatok. Volt, ahol olyan undokul fogadtak, hogy az első kérdés: "Közelebb nem talált?"
Másik helyen, mikor kiderült, hogy egyedül élek, közölték, hogy akkor köszönjük, nem, mert egyedül úgysem tudnék megélni 120 ezer forintból.. Hát kösz, a munkanélküli segély 60 ezer körül van és csak 3 hónapig jár.
Eladói állásnál megmondták, hogy férfit keresnek, csak ezt nem írhatják bele a hirdetésbe.
A szakmámban nem találok munkát, a szakmán kívüli jelentkezéseimre nem is reagálnak.
Ráadásul pszichés betegségem van, nagyon nehezen alszom, így minden nap végtelennek és értelmetlennek tűnik.
48 éves vagyok, a barátok lemorzsolódtak és kezdek beledilizni a magányba és tehetetlenségbe.
Már kiábrándultam a mindennapi állásböngészésből, rosszul vagyok, ha ránézek a hírlevelekre.
Már élni sincs kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!