Miért van ennyi szép nő egyedül? Várnak a gazdagok felkarolására?
# 41
remek és két meleg férfi mégis mit csinál? Egymás f6sz6t s6gg6t rágják-szopj6k-nyalj6k amíg tiszta nem lesz?
Bocsánat, de te valahol nagyon elakadtál a lelki érés folyamatában. Hogy olyanokat írsz: "Jogos a felvetésed, semmi gondom ninca a csúnyábbakkal mert lehet sőt ezer százalék hogy értékesebb emberek!" meg arról szól minden irományod, hogy a szép nők a külsőségekre mennek, meg nem az igazi értékekre, majd folyamatosa a külsőségek alapján általánosítasz csak egy dolgot mond nekem: hogy azért ezeket a nőket veszed észre, mert aki normális, az menekül előled.
Amúgy megválaszolom a kérdésed, mint csinos, értelmes, kifejezetten jól kereső (két kezed összetennéd, ha annyit keresnél mint én, és amiért nagyon keményen megdolgoztam), lelki értékekre is adó nő: mert tudom, hogy mit tudok beleadni egy kapcsolatba. Nem csak egy csinos pofit, meg egy kívánatos testet, hanem értelmes vagyok, rendszeresen meditálok, magamba pillantok, minden nap mindent megteszek azért, hogy jobb ember legyek, rendszeresen adakozom, fenntartom magam. De a legfontosabb: becsülöm magam és az időmet, és ezért megválogatom, hogy ki az, aki érdemes arra, hogy vele legyek. És nem csak külsőségek alapján, sőt... Volt már kifejezetten csúnya barátom is, akit nagyon tiszteltem a tehetségéért és szerettem a humorát, a lelkét. Viszont tény, hogy ha egy nő kívül-belül tisztában van a saját értékeivel, nem süllyed le egy olyan szintre, ahol eleve olyan bélyegeket sütnek rá látatlanba, amilyeneket te mondtál korábban a szép nőkről. Pont azért, mert becsüli magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!