Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van ennyi szép nő...

Miért van ennyi szép nő egyedül? Várnak a gazdagok felkarolására?

Figyelt kérdés
Be nő a fejük lágya valaha? Vagy csak pusztán ráérnek a gép előtt az internet világában ábrándozni?

2016. ápr. 21. 08:35
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
19%
ti azért akartátok egymást mert a férfiakkal nem bírtatok lépést tartani. Elnyomás alatt éreztétek magatokat. gyengék voltatok ahhoz hogy nekik boldogságot okozzatok és féltetek is tőlük. nem kiegyensúlyozott nők vagytok és a saját gyengeségeteket fektetitek egymásba azáltal hogy egymás seggét nyaljátok ahelyett hogy az erőssebik nem farkát....
2016. ápr. 24. 19:19
 42/48 anonim ***** válasza:
Azok pártolnak át a saját nemükhoz akik a másikkal nem tudnak zöld ágra vergődni.Általában.
2016. ápr. 24. 20:52
 43/48 anonim ***** válasza:

# 41

remek és két meleg férfi mégis mit csinál? Egymás f6sz6t s6gg6t rágják-szopj6k-nyalj6k amíg tiszta nem lesz?

2016. ápr. 24. 23:56
 44/48 anonim ***** válasza:
Aha, szóval bűn a homoszexualitás. Nézzük csak, elsősorban már nem egy több, mint 2000 éves könyv alapján élünk szerencsére, de ha ragaszkodsz hozzá... A Bibliában az is levan írva, hogy bűn egyszerre több színárnyalatú ruhát felvenni, bűn a házasság előtti szex, bűn az örömlányhoz járás, bűn a gyűlölködés, stb. Ebből kapásból mind megvan nálad. Azért, mert valaki nőként a nőket szereti, még nem férfiellenes. Habár ha ilyenek képeznék a férfiak több, mint 30%-át, akkor nem, hogy férfiellenes lenne mindenki, hanem egyenesen legyilkolnának benneteket. A többi férfi főleg. :D
2016. ápr. 25. 08:25
 45/48 anonim ***** válasza:
0%
Jó szöveg de ez csak elmélet amiket leírsz. A gyakorlatban a leszbikus nők nem ápolnak kapcsolatot férfiakkal. A többség egyenesen gyűlöli őket, vagy határokat húz nekik folyamatosan egy beszélgetésben. Ez pedig férfiellenességnek minősül. Ott már nagy a baj amikor evolúcióellenessé válik a nő. De itt még nem is biszex emberekről beszélünk.
2016. ápr. 26. 09:13
 46/48 anonim ***** válasza:
Na mi van öcskös, a másik kérdésed törölték, mi? :D
2016. ápr. 27. 22:21
 47/48 anonim válasza:
100%

Bocsánat, de te valahol nagyon elakadtál a lelki érés folyamatában. Hogy olyanokat írsz: "Jogos a felvetésed, semmi gondom ninca a csúnyábbakkal mert lehet sőt ezer százalék hogy értékesebb emberek!" meg arról szól minden irományod, hogy a szép nők a külsőségekre mennek, meg nem az igazi értékekre, majd folyamatosa a külsőségek alapján általánosítasz csak egy dolgot mond nekem: hogy azért ezeket a nőket veszed észre, mert aki normális, az menekül előled.

Amúgy megválaszolom a kérdésed, mint csinos, értelmes, kifejezetten jól kereső (két kezed összetennéd, ha annyit keresnél mint én, és amiért nagyon keményen megdolgoztam), lelki értékekre is adó nő: mert tudom, hogy mit tudok beleadni egy kapcsolatba. Nem csak egy csinos pofit, meg egy kívánatos testet, hanem értelmes vagyok, rendszeresen meditálok, magamba pillantok, minden nap mindent megteszek azért, hogy jobb ember legyek, rendszeresen adakozom, fenntartom magam. De a legfontosabb: becsülöm magam és az időmet, és ezért megválogatom, hogy ki az, aki érdemes arra, hogy vele legyek. És nem csak külsőségek alapján, sőt... Volt már kifejezetten csúnya barátom is, akit nagyon tiszteltem a tehetségéért és szerettem a humorát, a lelkét. Viszont tény, hogy ha egy nő kívül-belül tisztában van a saját értékeivel, nem süllyed le egy olyan szintre, ahol eleve olyan bélyegeket sütnek rá látatlanba, amilyeneket te mondtál korábban a szép nőkről. Pont azért, mert becsüli magát.

2016. máj. 20. 22:30
 48/48 anonim válasza:
0%
Szövegelni bárki tud! hantázni még jobban. De kinek nem inge nem veszi magára. Ahogy látom betalált a kérdés újra és újra! Attól még hogy 1 millió iylen nőböl akad egy kettő aki más azt megtalálni annyi esély mint a lottóra egy embernek! Azért írok iyleneket mert ez a tapasztalat. Hogy ki menekül mellőlem és miért azt inkább haggyuk. Aki menekül az képtelen megoldani egy férfinél felmerülő problémákat. De te ezt úgy sem értheted mert lástzik az irományodból hogy belsőleg tipikusan sajnálkozó ember vagy aki megértésre szorul. De fogalmad sincs arról hogy a demokrácia mekkora szabadságot hozott a bombanőnek és ezzel szemben mennyi problémát az átlagkeresetű férfiaknak!
2016. jún. 28. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!