Miért van ennyi szép nő egyedül? Várnak a gazdagok felkarolására?
Figyelt kérdés
Be nő a fejük lágya valaha? Vagy csak pusztán ráérnek a gép előtt az internet világában ábrándozni?2016. ápr. 21. 08:35
21/48 anonim válasza:
Azért, mert nincs olyan pasi aki annyira bejönne...és mert jól érzem magam egyedül.
22/48 anonim válasza:
Ez nem egy blog. Ez egy olyan honlap, ahol kérdéseket tehetsz fel. Te eddig csak reklamáltál.
23/48 A kérdező kommentje:
utolsó elötti: tudat alatt a milliomosokra meg a jobb életre vágysz te belőled...nyomdafestéket nem tűrőszavakat megtestesítő nő lehet késöbb....nincs pasi aki bejönne ez a legnagyobb bajod.
2016. ápr. 21. 15:16
24/48 anonim válasza:
Ja, jó logikád van. Pont azért lesz belőlem "nyomdafestéket nem tűrőszavakat megtestesítő nő", mert nem pasizok.
"nincs pasi aki bejönne ez a legnagyobb bajod" nem írtam, hogy ez lenne a legnagyobb bajom, vagy hogy egyáltalán bármennyire is baj lenne számomra.
Amúgy meg van állásom, van pénzem.
Itt egyedül neked van bajod: Ki vagy éhezve, de egy olyan nő sincs, aki lefeküdne veled. Azért vagy ennyire megkeseredett, szánalmas lúzer.
25/48 A kérdező kommentje:
Azért lesz belőled az mert a szövegedből meglátszik hogy beképzelt vagy. Az ilyeneknek valóban nem a pasi kell hanem a pénz. De azt a pasi által találják meg így majd akkor nyitod szét a lábod ha jön a milliomos szőke herceg a lovon. Meg egy két pofon is jöhet mellé akkor helyrerázódsz. Itt a lúzer az aki téged megvéd. Nem kéne így soha nem tanulod meg mi a magyarod istene. Nincsen neked semmi pénzed. max annyi amennyi az átlagnak. majd ha kinyitod a lábad:D De vigyázz csak akkor kellesz nekik ha jó nő vagy? Tudod? Valamit nyújtani kell a sok jóért cserébe. Átlagosnak azok a férfiak nem adnak.
2016. ápr. 21. 15:46
26/48 A kérdező kommentje:
van akinek kellenének de az nekem nem kell. neked az lesz a feladatod hogy nyújtsál egy férfinek és szebbé tedd a világot. Akinek szüksége van rád legyél azzal. Akinek nem kellsz azt hagyd békén. Különben halálra vagy itélve. ezt értsd úgy ahogy akarod
2016. ápr. 21. 15:48
27/48 A kérdező kommentje:
a sorsod veled lesz!
2016. ápr. 21. 15:48
28/48 anonim válasza:
Nahát, én csak a férfiak szerint vagyok egyedül, mert nem látnak mellettem pasit. De egyébként egy nővel járok és köszönjük, jól vagyunk. :D Úgyhogy kedves kérdező, van olyan szép nő, aki másik szép nőre vágyik. Pech. :D
29/48 anonim válasza:
Már megint te? Menj inkább csajozni, ne a gép előtt bosszankodjál.. Igy még 5 év múlva is ilyen kérdéseket fogsz kiírni.
30/48 anonim válasza:
Elég szomorú hogy egyik szép nő a másikra. Ez is mutatja hogy evolúcióférfiellenesek vagytok. Tőletek nem lenne boldog egyik férfi sem. Szégyen gyalázat.Ez nem pech. Nem jön ki egxikőtök sem a férfiakkal ezért jutottatok el idáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!