Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van ennyi szép nő...

Miért van ennyi szép nő egyedül? Várnak a gazdagok felkarolására?

Figyelt kérdés
Be nő a fejük lágya valaha? Vagy csak pusztán ráérnek a gép előtt az internet világában ábrándozni?

2016. ápr. 21. 08:35
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
De az a lényeg hogy nekik már nem elképzelésük van a külső terén ahogy nekem vagy neked. nekik nem az számít hanem a pénz az első. tehát visszaforgatva te azért nem lehetsz boldog amiért én vagy sokan mások mert nincs annyi pénzed/pénzünk. Mert ha lenne akkor megtudnánk szerezni azt akit akarunk ideig óráig akár de megtudnánk mert jó party lennénk egy nő számára. Tehát ti elhaladtok más irányba ebben a témában nem értitek hogy itt érdekek húzódnak meg a háttérben és nem konkrétan a férfia emberben van a hiba.
2016. ápr. 21. 09:36
 12/48 A kérdező kommentje:
Az a lényeg hogy van egy önkényes rendszere a női nemnek ami teljesítményhez kötött, ha nincs meg az alapja akkor kiütik a rendszerből a próbálkozót. tehát lehetsz te bármiylen a bombanőnél ha nincs pénzed. Ez oylan hogy egy ház is összedől ha nincs szilárd alapja. te is összedőlsz ah nem foglalkoznak veled mert nincs szilárd alapod. SZILÁRD ALAP NEM A 160 EZRES HAVI FIZETÉS! ha ez elég lenne akkor csüngenének rajtam a nők.
2016. ápr. 21. 10:21
 13/48 anonim ***** válasza:
75%

Te most magadban beszélsz? xD

Am a kérdésednek nem sok értelme, nincs sem szép sem csúnya nő, a legrelatívabb dolgok közé tartoznak ezek (nem is nagyon értelmezhetők).

2016. ápr. 21. 10:47
 14/48 anonim ***** válasza:
29%
Amúgy érthető valamilyen szinten ez a felháborodás kérdező, én is szembesülök ezekkel. csak én már ott tartok hogy valahogy elnyomjam magamba és ne érdekeljenek annyira, csak hát ugye itt meg jön az, hogy hogy ne érdekeljen, ha ott vannak nap mint nap utcákon, látod hallod őket mit beszélnek, hogy teritik ki a vágy álmaikat.. tehát igy nem egyszerü az tény. Szerintem azt kéne erősiteni nőkbe is hogy ne várjanak a szőkehercegre, hanem dolgozzanak és becsüljék meg ami van. Sajna ehelyett inkább könnyitést kap csak azért mert nő, benyalja magát 2-3 szép szóval, és már is rengeteget dob az egóján, a szintjén, helyzetén.
2016. ápr. 21. 10:56
 15/48 anonim ***** válasza:

S az égvilágon semmiért nem éreznek Bün tudatot, azt érzik hogy ők azt megtehetik. Ha meg meg is emlited akkor még te vagy a hibás, közfelháborodás van belőle. Eléggáz, s az emberek ezt erősitik nőkben a könnyebbséget, nincs miért fizetniük, kibújhatnak a felelősségek alól. Rengeteg olyan játszma van ahol nők megússzák a helyzetet, azért mert nő, mindenki tiszteli. Van 500 ismerőse, ettől csak ezt kéri attól meg csak azt, hogy intézzék már el helyettük, barátságból, És akkor erre mondja azt hogy ő nagyon is értékes és fontos amit csinál.

Tehát, ha Férfi akarsz lenni, sajnos erősiteni kell azt az oldalt, eltörölni a felelősséget, és csak élni a mának felszinesen. Elkövet egy nő egy hatalmas Baklövést, nem szabad megemliteni mert akkor már Te egy bunkó utolsó alak leszel, Inkább erősitened kell még, biztatnod hogy milyen jól csinálta milyen ügyes, Magyarúl szépen kibújni a felelősség alól. De hát ez kell nekik..

2016. ápr. 21. 11:16
 16/48 A kérdező kommentje:
utolsó elötti! relatív akkor lenne ha legalább annyi bombanő lenne alázatos mint amennyi a másik oldalon van.ez nyílt titok hogy romlottak te még gyerek vagy ehhez a témához. ezért nem érted és nevezed relatívnak. de az biztos hogy nem tapasztaltál még.
2016. ápr. 21. 11:21
 17/48 anonim ***** válasza:
relatívnak nem neveztem. Azért mert teljesen mást tapasztalunk környezetünkben még nem vagyok gyerek. Hidd el én is tapasztaltam már egysmást, nem csak hasraütés szerüen irtam. De nem tudom, egy ilyen kérdésre még is milyen választ vársz ?.
2016. ápr. 21. 11:33
 18/48 anonim ***** válasza:
Inkább vezess blogot, mert csak magadnak lököd a dumát itt.
2016. ápr. 21. 11:48
 19/48 anonim ***** válasza:
Jaja egy önsajnáló Blogot, aminek az a Cime hogy sebeink nyalogatása! :D
2016. ápr. 21. 12:19
 20/48 A kérdező kommentje:
Ezek hülyeségek amiket írtok! ugyanis azért van ez a blog! A normális embernek a ha valami nem tetszik tovább áll. Én elindítottam egy témát szerintem nem volt kötelességetek beleavatkozni ha gondotok. Ez nem sebek nyalogatása. Ez a tény. ha nyalogatjuk ha nem akkor is ez van. Ez pedig boldogság ellenes.
2016. ápr. 21. 12:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!