Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van ennyi szép nő...

Miért van ennyi szép nő egyedül? Várnak a gazdagok felkarolására?

Figyelt kérdés
Be nő a fejük lágya valaha? Vagy csak pusztán ráérnek a gép előtt az internet világában ábrándozni?

2016. ápr. 21. 08:35
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
90%
30-as, ne beszélj hülyeségeket. :) Mindketten nagyon jól ki jövünk a férfiakkal, csak nem vonzódunk hozzájuk, ennyi az egész. Ha valamihez nem értesz, akkor inkább maradj csendben. :)
2016. ápr. 23. 10:26
 32/48 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, nekem több okból sem kellenél, ha szingli lennék. Egyik a fogalmazásmódod és a helyesírásod. Ez sokmindent elárul az emberről. Második a negativitásod. Harmadik, hogy azt hiszed, csak neked lehet igazad, és olyan dolgokról alkotsz véleményt, amiről fogalmad sincs.

Ezen kívül azt hiszed, hogy neked lehetnek elvárásaid, de másnak nem lehet veled szemben.

És a pénztárcád pont nem érdekelne, mivel eléggé az átlag felett keresek. De ilyen felfogású "megmondóembert" sosem kívánnék magam mellé!

A nők a pozitívan gondolkodó, boldog, kiegyensúlyozott férfit keresik. Akire fel tudnak nézni. Aki mellett biztonságérzetük van.

2016. ápr. 23. 11:12
 33/48 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a 28as úgy akarta ezt kifejezni, hogy másik nővel van, hogy mintha olyan nagy büszkeség lenne, az ilyeneknek nincs helyén az értékrendje. Mellesleg Eltudom képzelni az ilyenekről, hogy visszaélnek a helyzetükkel, Bármikor eljátszhatják a Szingli kislányt, megvárják mig a férfi alá tesz mindent aztán dobja a csávót arra hivatkozva hogy ő a lányokhoz vonzódik.. És akkor erre büszke, hogy másokat lehúzhat.
2016. ápr. 23. 11:38
 34/48 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó, se te, se a kérdező nem vagytok normálisak. :D Nem szoktam eljátszani a szingli lányt, mert nem vagyok szingli, minek kellene nekem a férfiak figyelme, ha mindezt az általam szeretett nőtől megkapom?! Betegek vagytok, komolyan. Ja és nem tudom minek használnék ki egy pasit? Mire? Mire kellene nekem egy pasi? Semmire. Semmi anyagira, mert szerencsére olyan munkám van, amivel magamnak is és a leendőbeli feleségemnek is egy átlag feletti életszínvonalat tudok megengedni.
2016. ápr. 23. 19:06
 35/48 anonim ***** válasza:
5%

Utolsó: t egy korcs vagy. Nem a nőket kéne szeretned itt kezdődik a baj. De veled be is fejeztük. Ebben találod az örömödet ugyanaz vagy vagy a férfiaknál a meleg kategória. Azok is szélsőségesek.

Túl sokat akarsz cica., kapd a zsugát az élettől majd meglátod. Csak lehet nem lesz hozzád annyira kegyes hogy az egészséged megmarad. A biztonságérzet nálatok az anyagiakat jelenti. tehát hiába kiegyensúlyozott egy férfi vagy lehet bármilyen. Ettől a ponttól kezdve kiütitek a rendszerből. Ne a helyesírásomat nézd mert az van annyira jó mint a tied. Amikor nem annyira jó az annak köszönhető hogy veled ellentétben leterhelt vagyok és száz helyre írok. A nő nem szégyene vagy. Én biztos nem tartanálaki a nagy hűhó semmiért. De szerintem ha van egy csöpp esze más férfinak akkor az se. Tanulja meg önzetlenül adni hogy kaphassak. nem kötelező ezt elsőként a férfinak. Főleg ha annyira jól keresel hogy nem vagy rászorult. Amit én írtok itt az a frankó amit a szemedbe nem mondanak meg a férfiak mert először inkább belemásznak a bugyidba aztán utána oka fogyottá válik a kiosztás. De mindenki azt gondolja. legtöbben azt mondják a nőknek amit hallani akarnak.:9 Ez a szerencséd. kapod a zsugát az élettől.... Az a férfi pedig nem lehet boldog akinek nincs oylan nője akit szeretne. Akinek nincs pénze annak pedig nem is lehet iylen nője innentől kezdve nincs miről beszélni. Anői nem egy luxuscikk amit az kap akinek van mit a tejbe aprítania Ajánlom a figyelmedbe A csak a pénzes fériakkal mennek el a szép nők? Ez ba XXI. század ? -oldalt amit én vezetek és színné van oltva a bomba-női társaSág. MINDEN KIFOGÁSUK MEG VAN FEJTVE VALÓSAN ÉS OKSZERÜEN. AZ EGÉSZ, LEPEL LEVAN HÚZVA ÉS HIÁBA A SOK KIFOGÁS OTT MEGTALÁLOD A VÁLASZT HOGY KI VAGY. Tipikusan az a nő aki elvárja hogy a tenyerén hordozzák és csak kifogásol meg hisztizni tud. AMIT ÍRTÁL EZ SOK MINDENT ELÁRUL RÓLAD!

2016. ápr. 23. 20:24
 36/48 anonim ***** válasza:
0%
32/35-ös Kommunizmus nem lehetnének elvárásaid. Pl: A világháború idején a 20.században. örülnél ha van fedél a fejed felett és nem erőszakolnak meg az utcán. Még hogy elvárások. Te félreérted a kérdést. Nincs olyan szabály hogy a szép nő mellé kidolgozott milliomos férfi társulhat. Több eszem van mint azt gondolnád. Jól nézek ki. vannak körülöttem is jó nők ahol élek még sem lehetnek az enyém. Mert tartogatják magukat a milliomosoknak. nem akarnak idő elött szexuálisan kiégettek lenni. tudják hogy nem szórakozhatnak senkivel és le kéne feküdni elöbb -utóbb. Ezt inkább kerülik és elejében elfolytják a dolgot. Ezért írtam hogy a hasonlókat megkéne fogni azt jól elrendezni. Akkor értékelnétek azt is hogy egyáltalán élhettek még nyugodt körülmények közt. nem azon gondolkoznátok hogy melyik férfit válasszátok. Nem elég rövid pórázon fognak benneteket.
2016. ápr. 23. 20:34
 37/48 anonim ***** válasza:
34 vagyok. A korcsok ti vagytok, nem mások. :D
2016. ápr. 24. 11:10
 38/48 anonim ***** válasza:
0%
A korcs az te vagy!:D Jó ember legyél. Egyszer talán megjutalmaz érte a nagybetüs élet. Egyszer annak add magad akinek szüksége van rád. Ne annak akit te akarsz és akinek te nem kellessz. legyél talpraesett nőies.
2016. ápr. 24. 13:14
 39/48 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy nem vagyok talpraesett és nőies? :D A párommal egymást akartuk, egymásnak adtuk magunkat. ;)
2016. ápr. 24. 13:29
 40/48 anonim ***** válasza:
Jó szöveg, kár hogy a valóságban íratlan bűnnek számít. meg persze a férfiellenességnek.
2016. ápr. 24. 14:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!