Várom a picit hosszú monológomra a kritikákat/hozzászólásokat?
A saját magadnak mondasz ellent. Szerintem gondold at meg egyszer az egészet. Pontosan mi is a kérdésed ? Vagy csak véleményt vársz.
Szepen vegigvezetted a gondolatmenetemet, de sokszor magadnak mondasz ellent benne.
Ha rámírsz privátban mondok egy kettő személyes dolgot is, feltéve ha érdekel. 5 ős voltam
14 eves eretlen fejjel meg magam sem tudom mit hiszek es tudok. Sokszor mondok magamnak ellent. Nem csak a szovegben. Alapjaraton szoktam magamba morfondirozni ilyeneken h mas szemszogbol/meglatasbol nezem a dolgokat. Es aztan nem is tudom. Melyik volna az igaz. Foleg ilyenn bonyolult temakba. Hisz az "igaz" szo is egy ember altal kitalalt fogalom, nincs valos megtestesitoje, mindenki szamara az az igaz, amilyen magasra teszi ennek a "lécét". (Boldog ember minel lejebb teszi.)
Hahj. Megint elkalandoztam, bocsanat #5-os. Szoval koszonom:)
Ismét en.
Az 5. Válaszom ban rosszul tettem fel a kérdést. Újragondoltam.
Bután vagy intelligensen szeretnél boldog lenni?
Mindkettőnél mást jelent. A butanál nem foglalkozol semmivel csak a feltétlen szerelemmel. Aminek legtöbbször vége szakad, ha az egyik fel elkezd gondolkozni. Ha intelligensen vagy boldog akkor mar nem fogsz tudni ugy szeretni mint a butanál, átalakul a boldogságod. Kicsit ridegebb, fagyosabb lesz, de ez nem jelenti azt hogy nem lesz benne szerelem, boldogság.
Az írásodban stilisztikai és helyesírási hibák borzolják az olvasó jóérzését. Ennek ellenére talán érdemes folytatnod. De nem a szerelem témakörében!!!
14 éves vagy, az ég áldjon meg! Semmit sem tudsz még erről a nagyszerű érzésről, és lehet, hogy soha nem is fogsz tudni róla semmit. 40 éve vannak párkapcsolataim, és noha mindig is figyeltem, mindig is tanultam, én is csak egy-egy vékonyka szeletkéjéről merek egyszerre írni, nem az egységes egészről. (Abba még a világirodalom nagyjainak is rendre beletörött bicskája.)
Egy boldog és intelligens 57F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!