Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nagyon egyedül vagyok, mit...

Nagyon egyedül vagyok, mit tegyek? (15f)

Figyelt kérdés
nincs barátom, akit annak hittem már nem érdeklem.. családom sincs igazából. szeretek egyedül lenni de ez már sok.. nem tudom mit csináljak :(
2016. márc. 20. 07:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Sport. Nem kell válogatott szinten, de sok szempontból hasznos.
2016. márc. 20. 08:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek!

A mozgás öröm forrás, lehetőség másokkal való találkozásra, önbizalmat növel, kikapcsol és ellazít, segít elérni a célokat.

2016. márc. 20. 08:16
 3/5 anonim válasza:
Van benne valami,mikor elhártam pl kondozni nem volt rossz érzés,az embert felszabadítja.. Stb de csak ideig óráig müködik.Az ember társas lény,és ha sokáig van egyedül azon a sport se segít túl sokat.Ismerkedni kell egy olyan munkahely ahol sokan vannak.Pl gyárak.. Stb igazi barát nálam se volt sokáig.Igaz van örök,gyerekkirunk óta de nem járunk nagyon össte,mindenki éli az életét.De egy ilyen munkahelyen nagy a mozgolódás,mindig vannak újak.Legjobb példa,a legjobb barátomat,talán szerelem is lesz belőle,egy csajt a gyárba ismertem meg,és a poén hogy egy faluba lakunk negyed órára egymástól :D még se tudtam hogy helybeli és innen 25km-re ismertem mef,mikor valójában 2km-re se lakik :D ki kell mozdulni annyi a lényege.
2016. márc. 20. 08:34
 4/5 anonim válasza:
Ja most nézem a korod,hát sport meg esetleg bulik? Most éld ki magad :D ha nem érdekel van más egyéb lehetőség,könyvtár..stb De tényleg egy városi sportpálya,főleg nyáron akkor vannak azért.Ne otthon üllj.
2016. márc. 20. 08:37
 5/5 A kérdező kommentje:
évfolyamban van egy nagy banda akik járnak inni meg házibulit tartanak, de ők lenéznek
2016. márc. 20. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!