Nagyon egyedül vagyok, mit tegyek? 15/F
Figyelt kérdés
Mindig is egyedul voltam.Ugyan nem olyan rég találtam egy jo barátot de már vele se vagyok jóba.Sose voltam képes hosszabb időre normális kapcsolatokat létrehozni,és moat újra egyedul erzem magam.Kene egy olyan barat akivel mindent megbeszélunk sok mindent egyutt csinalunk es kijovunk,mert mar olyan mintha sose lenne kiut ebbol es megorulok. 15/F2016. márc. 15. 19:16
1/7 anonim válasza:
Ha gondolod én szívesen beszélgetek..
2/7 anonim válasza:
Szia. Beszélgethetünk róla, ha szeretnéd. :)
4/7 anonim válasza:
Csatlakozom!Hasonlóképpen érzek én is.Alakíthatnánk egy magányos klubbot,ami utánna nem is lenne olyan magányos.
6/7 anonim válasza:
#4: az a magányos klub nem is rossz ötlet :D
Nna kedves kérdező, itt -ha nem is a lehető legjobb, de- jó helyen jársz a barátszerzésben.
Ha valakinek kedve támad, írhat nekem is.
7/7 anonim válasza:
én is ugyanígy vagyok, de én kezdem megszokni, letudom foglalni magam valamivel és nem érzem magam rosszúl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!