Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Azt hiszem, végem. Mit csináljak?

Azt hiszem, végem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sose írta ki gyakorira ilyen kérdést, és mikor ilyesmit olvastam amit én készülök kiírni, mindig azon gondolkoztam, hogy kiírni van idejük, erejük? De most én is megteszem.

A helyzet, hogy a közelmúltban teljesen összeomlott az életem. Az a helyzet, hogy gyerek korom óta totálisan depressziós vagyok, mindig bántottak. Fogalmam nincsen, hogyan érettségiztem le (van két emeltem), hogyan jutottam el idáig, hogy az iskolát ki tudtam járni, mikor sokszor fenyegettek, és a buszra sem tudtam szállni se, mivel pánikbeteg is vagyok, így nem bírom a tömeget... Azt sem tudom hogyan de volt egy nagyon mély és nagyon tartalmas párkapcsolatom. Kidobott, mert sok voltam neki már, amit valahol meg is értek, mert ki akarna egy olyan mellett élni mint én? De nekem ő volt az életem és azt hittem, mehetek vele közösen továbbtanulni, végre megszabadulhatok a rossz környezettől, a társaságtól, mert nekem ő tényleg a mindenem volt. Ki szerettem volna mászni onnan, ahová juttattak engem, helyette most elvesztettem azt a lányt, akinek én annyit jelentettem egykor, mint ő nekem. Teljesen összeomlottam.... 2 havi frontin fogyott már el, több doboz ilyen bolti nyugtató ami szart se ért.

Csak vagyok, se étvágyam, se semmi. Én nem csak a szerelmem vesztettem el, hanem egy jövőt is, és egy igazi kincset aki Ő volt. Plusszban még itt van az, hogy a hibás én vagyok, mert én juttattam ide a dolgokat a depressziómmal :( Én küzdöttem ellene (doki régen pl) de semmi. Gyógyszerezni nem akarok, mert azok drogok... bár nekem már mind1. Ott tartok lassan h frontinra fogok inni.... :(

2016. márc. 20. 01:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Semmi nincs. Ittam egész eddig. Ilyent mint most soha nem éreztem, nincs semmi egyszerűen belül és ez az üresség beszippant. A barátaimmal voltam, elhívtak magukhoz (Budapest). Láttam azokat a csodákat amiket egész eddig akartam (városnézés), sőt még elvittek Szlovákiába is kirándulni, igaz, csak a határ széle. Minden szép volt, de úgy éreztem magam, mintha filmet néztem volna és mindig haza akartam jönni mert mindig rosszul voltam és sírtam. Fogalmam sincs mit teszek de ezt nem bírom ki. Nem csak ő, de a jövőm is oda lett. Ő volt mindenem a pic-sába :(

Azóta megint ittam gyógyszerre meg kaptam valami gyógyszert pszichológustól, az kicsinált napokra.

Fáj. Tegnap hazajöttem ete és még csak rosszabb :(

2016. márc. 28. 17:49
 12/17 anonim ***** válasza:
56%

Sajnálom hogy így vagy vele. Kár hogy nem ismered fel, hogy nem vagy egyedül! Te magad írod hogy vannak barátaid. Ez nagyon jó!

A jövőd pedig nem lett oda! S még az sincs kizárva hogy újra kapcsolatba kerülsz vele. De ahhoz hogy esélyed legyen össze kell magadat szedni. Tehát ki kell magadat pihenni, rendbe kell magadat szedni.

Meg kell próbálnod helyre hozni a dolgokat. De személyesen nem telefonon vagy interneten hanem személyesen. Mond el neki hogy hibát követtél el és hogy tanultál belőle meg hogy szükséged van a segítségére ahhoz hogy megtedd a következő lépést!

Tisztulj ki és cselekedj. Javaslom hogy vigyél neki virágot vagy valami olyasmit amit szeret.

2016. márc. 28. 20:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Semmi esélyem már. Hidd el próbálkoztam :'(
2016. márc. 29. 19:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Akkor legalább örülj hogy van aki melletted áll.
2016. márc. 29. 19:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Másnak ennyi sem adatik.
2016. márc. 29. 19:53
 16/17 anonim ***** válasza:
De van esélyed. Csak talpra kell állnod! Bizonyítsd be neki hogy méltó vagy a bizalmára.
2016. márc. 29. 22:43
 17/17 sajtostejföl válasza:
75%
A barátnő csak barátnő. Nem tud barátnő is lenni, anyád is lenni és helyetted akarni, téged húzni magával a jóba. Nem tudja betölteni az életed minden területén keletkezett ürességet, intenzitást adni az élményeknek. Arra hosszú távon rámenne az ő összes energiája és egészsége, aztán ketten lennétek a szarban. Mondom, foglald el magad. Ne igyál, hanem pl. takaríts ki, mosd le az ablakot, intézz el valamit, amit mindig halogatsz, akkor a napodnak már csak fele lesz üres. Még az is lehet, h valami érdekesbe vagy szépbe botlasz.
2016. márc. 31. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!