Kérdezi kérdése:
Csak őszinte válaszokat szeretnék, azt hiszem itt megkapom. Egy ismerősömet bezárták a pszichiátriára, önygilkossági kísérlet miatt. Nagyon sok rosszat Hallottam erről a helyről, valamint olyat, hogy az orvosok bent tarthatják élete végéig?
Figyelt kérdés
Lehetséges ez, hogy nagyon szar hely, és, hogy soha sem fog kikerülni?2015. márc. 14. 16:50
1/4 anonim válasza:
de kirakják sajnos mint ahogy az összes többi bolondot a pénzhiány miatt.
2/4 anonim válasza:
nem fog bent maradni olyan sokáig.
3/4 anonim válasza:
Hol hallottál ilyen butaságot? Abban a szent pillanatban ki fogják őt engedni, amint vagy aláír egy papírt, hogy beleegyezik a bejárós kezelésbe, vagy aláír egy másik papírt, hogy saját felelősségére megy haza. Az orvosok leszarják az öngyilkosjelölteket, csak utólagos jogi nehézségeket nem akarnak, ezért kell őket pár napig ott tartani, a bürokrácia miatt.
4/4 anonim válasza:
Hány éves az ismerősöd és melyikben van? Amúgy ezek hülyeségek. Én is voltam bent, 1 hét után haza engedtek. És én nem öngyilkosság, hanem begyógyszerezés, és dühkitörés miatt voltam ott. Bevertem az ablakom + még a mentősökkel is bunkó voltam. Most pedig 1 hónapja már itthon vagyok a barátaimmal és a családommal :)
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!