Mi a véleményetek erről a beszélgetésről? (ismerkedős oldal, első beszélgetés (si kísérlet) )
NŐ 21:06
Szia!
NŐ — 21:06
Kellemes estet!
FFI — 21:36
hogy vagy?
Móna — 21:40
Ez a legfontosabb amit tudni szeretnel?
FFI — 21:42
jah valahol el kell kezdeni a listát.
FFI — 21:42
igen, érdekel, hogy hogy érzed magad
NŐ — 21:43
szänalmas
mär ne haragudj!
NŐ — 2014.06.22. 21:43
ez bejött valaha is bärkinek?
mert nekem nem.
NŐ— 21:44
felnött ferfi vagy, kreativ is lehetnel.
NŐ — 21:45
De szerintem, itt älljunk is meg! Nem engem keresel, En öszinte vagyok, es most megbäntottalak.
Bocsänat.
Szia
FFI — 21:45
jó, hát jogod van a véleményedhez.
1. Ki az a Móna?
2. Szerinted hogy érzi magát az az ember, akinek a szövegét most feltetted ide ország-világ elé?
3. Ez egy nagy nulla, mindkét ember részéről.
Hogy mi a véleményem??
Nőként azt mondom, hogy a nő szánalmasan bunkó lehet. HA férfi lennék, kiröhögném, és hagynám a fenébe.
A nő nem csak bunkó de az intelligenciája is a béka segge alatt van. Hogy miért? Mert két idegen akik sosem beszélgettek egymással, azok illemből bizony a "hogy vagy?" "hogy érzed magad?" beszélgetéssel szoktak indulni.
Mégis a nő mit gondolt?
Mit kellett volna mondania a férfinak?
Ha ezzel kezdte volna, hogy
- hello, mond mekkora csöcsöd van? és sz*pni szeretsz??
Akkor a nő szóba állt volna vele???
"Szerinted hogy érzi magát az az ember, akinek a szövegét most feltetted ide ország-világ elé?"
Ki nem sz..ja le?!
Véleményem rövid és lényegre törő, bunkó r*banc. :)
Én azért a csajjal szívóztam volna egy kicsit, ha már ilyen szépen bemutatkozott.
B**nkó pitssa! De komolyan mit kellett volna kérdezned? "Milyen fazonra borotválod b**zdmeg?" "Szereted a 20 centis f**szt?" Vagy mit?
Te, írt már meg az ismerkedős oldal, meg a csaj nevét privátba, és majd kérdezek tőle olyat, amitől nem lesz ilyen nagy az arca.
Véletlenül maradt ki az egyik helyen a név, azt hittem, mindenhol átírtam, majd' megfagyott bennem a vér, mikor az első válaszoló rákérdezett a nevére. Elbactam, bevállalom. Több keresővel gyorsan leellenőríztem, nem lehet ennyiből megtalálni.
Nem adok ki sem privátba sem nyilvánosan többet, nem a bosszúállás a célom, hanem a véleményetek érdekel, hogy hátha találok még valakit, aki szerint gáz megkérdezni valakitől, hogy hogy van.
Itt nincs jó vagy rossz válasz: vélemény van!
Mindenki zöldet kap, válaszától függetlenül!
Én viszont sok Monát találtam :D
A te nevedet is megnéztem, ott is van bőven találat. És szerintem kreatív vagy, és nem szánalmas :) (ha valóban te vagy) :D
Női véleményem amúgy, ez az a fajta nőnek néz ki, aki nem társat, hanem "pénzt keres". Vagy lusta dolgozni, vagy semmihez nem ért. És ő minősíti le a másikat? Na, ez a szánalmas. Bennem mindig jó benyomást keltett, ha kultúráltan próbált ismerkedni velem valaki.
Ne is foglalkozz vele, vannak még a mai világban is NŐK! Kitartás!
L/27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!