Hogyan győzzem le a gátlásaimat?
Gyermekként egyáltalán nem voltam beszédes. Aztán a gimnáziumban és az egyetemi évek alatt mondhatni teljesen megváltoztam. Felnőttem és kommunikatív lettem.
Most azonban kinn élek Németországban, középszinten kb beszélem a nyelvet, de gátlásaim vannak. Válaszolok, ha kérdeznek, de saját gondolatok nem igazán jönnek, ismét nem vagyok beszédes, mindez a nyelvi gátlásaim miatt... Hogyan győzhetném ezt le? Egyáltalán le lehet győzni valahogy ilyen gátlást?
Aki tud, segítsen, kérem!
24/N
A legjobb módszer erre, ha teljesen meztelenre vetkőzöl és így jársz-kelsz, beszélgetsz az emberekkel. Felszabadultabb leszel és nem a nyelvi gátlásokon blokkol le az agyad.
A második lépés, hogy megérezd a szabadságot, hogy milyen jó gátlástalannak lenni. Itt már a meztelenségen kívül sokkal bizarrabb formában is megélheted az életet.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!