Hogyan győzzem le a gátlásaimat?
Majd én leszek a barátnőd..nemám nem
Csak vicc volt
Csak vicc
Komolyan
Csak vicc
Nekem is ez volt a bajom, főleg a jobb csajoknál.
A lényeg h kezd r*bancoknál (ez egy felszines életforma)
ők se várnak tőled többet (remélem) és te se tőlük, mindezt csak egy smárolás erejéig, egy nao akár többel is, persze 1-is elég.
Szórakozóhelyeken mindig van, nincs olyan hely ahol ne lenne és kezdheted a nem annyira szépekkel, akkor gondolom nem annyira izgulnod.
Miután rengeteg tapasztalatod lesz a nőkkel kapcsolatba, gyakoroltad a leszólítást, hogyan kell bánni velük, minek örülnek első alkalomkor.
Most ezeket azért nem írom le, mert jobb ha te tapasztalad mert lehet h máshogy nézel ki és rólad más a véleményuk szval egyen fuggo. A lényeg h rajtuk tudsz gyakorolni, amikor pedig ugy erzed h eleg tapasztalatod van, akkor könnyebben fog menni a komoly kapcsolatoknál a leszólítás és az első lépések.
Személyes tapasztalat ;D
Ha esetleg lenne egy barátnőd, gondolj vissza rám és nyomj egy zöld kezecskét, de csak akkor ha már sikerült!
Sok sikert!
engem már haraptak meg.
azóta ha meglátok egy lányt nemhogy megszólítani nem tudom, de menekülnöm kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!