Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan győzzem le a gátlásaimat?

Hogyan győzzem le a gátlásaimat?

Figyelt kérdés
18 / F vagyok. Vannak barátaim, haverok, család, de ez nem jelenti azt, hogy nem vagyok magányos. Még soha nem volt barátnőm, pedig nem vagyok se csúnya, se buta, se szegény, se bunkó. Már kb másfél éve szenvedek ettől az érzéstől. Mármint a tudattól, hogy nincs nőm, akivel törődhetnék és aki viszonozná is. Mondanám, hogy próbálkoztam, de nem. És itt kezdődnek a problémák. Nem merek megszólítani egy idegen lányt. Elkezdek remegni, görcsbe rándul a gyomrom, izzad a tenyerem stb. Elég beszédes, általában jókedvű, humoros srác vagyok. Könnyen barátkozom bárkivel, de az idegen nőkkel való kapcsolat egyszerűen nem megy. Lassan már mindent feláldoznék, hogy legyőzzem a gátlásaimat, de nem sikerül eddig. Ezért írom ki ezt a kérdést. Ha volt már valaki hasonló helyzetben és legyőzte az ilyesfajta gátlásait, akkor hogyan? Vélemények, tanácsok? A válaszokat előre is köszönöm.

2013. szept. 29. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
2013. szept. 29. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Majd én leszek a barátnőd..nemám nem

Csak vicc volt

Csak vicc

Komolyan

Csak vicc

3/9 anonim ***** válasza:
bocs, nem kapcsolódik a kérdéshez, csak sztem király ez a szám
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt a bajom, főleg a jobb csajoknál.

A lényeg h kezd r*bancoknál (ez egy felszines életforma)

ők se várnak tőled többet (remélem) és te se tőlük, mindezt csak egy smárolás erejéig, egy nao akár többel is, persze 1-is elég.

Szórakozóhelyeken mindig van, nincs olyan hely ahol ne lenne és kezdheted a nem annyira szépekkel, akkor gondolom nem annyira izgulnod.

Miután rengeteg tapasztalatod lesz a nőkkel kapcsolatba, gyakoroltad a leszólítást, hogyan kell bánni velük, minek örülnek első alkalomkor.

Most ezeket azért nem írom le, mert jobb ha te tapasztalad mert lehet h máshogy nézel ki és rólad más a véleményuk szval egyen fuggo. A lényeg h rajtuk tudsz gyakorolni, amikor pedig ugy erzed h eleg tapasztalatod van, akkor könnyebben fog menni a komoly kapcsolatoknál a leszólítás és az első lépések.

Személyes tapasztalat ;D

Ha esetleg lenne egy barátnőd, gondolj vissza rám és nyomj egy zöld kezecskét, de csak akkor ha már sikerült!

Sok sikert!

2013. szept. 29. 22:02
 5/9 anonim válasza:
Szentem többet járj bulikba, kicsit kikapcsolódni bármilyen formában, hogy elfeledd a 'problémáidat'. Túl görcsösen kezeled a témát. Ha tetszik egy csaj ak. dumálj vele, hívd el randira és érzed majd h jó e v nem. Úgy vettem le h egy lány sem ragadta meg még a figyelmedet, ez is lehet az oka h nem vt még bnőd. Nem kell eröltetni, ne azért akarj csajozni mert kőbe van vésve.. amikor nem számítasz rá ak. történnek a legjobb dolgok. Kezdetben lazíts kicsit, a haverokkal, filmezz otthon, olvass, kösd le magad, és ha megtetszik valaki ak. ne félj oda menni :) Nem harapnak ;)
2013. szept. 29. 22:03
 6/9 anonim válasza:
5-ös vtam... 4es... te járnál olyan csajjal aki végigsmárolta a fél várost és így szerzett tapasztalatot és a bunkó csávók társságát kereste?...
2013. szept. 29. 22:05
 7/9 Tarnolf ***** válasza:
Tök ugyanígy vagyok én is. Menj oda az adott lányhoz, mutatkozz be, kérdezd meg, hogy hogy van, a többi jön magától. Ja és ne gondolj arra, hogy fel akarod szedni az illetőt csak legyél közvetlen. Remélem tudtam segíteni. :)
2013. szept. 29. 22:07
 8/9 anonim ***** válasza:

engem már haraptak meg.

azóta ha meglátok egy lányt nemhogy megszólítani nem tudom, de menekülnöm kell.

2013. szept. 30. 00:15
 9/9 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőlük értenek-e a kígyókhoz, mert van egy az ágyadban elszabadulva, és össze-vissza tekereg
2013. szept. 30. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!