Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy győzzem le a megfelelési...

Hogy győzzem le a megfelelési kényszert?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút. Kölcsönös a szimpátia. Érdeklődik, viszont engem ahogy egyre jobban érdekel, egyre kevesebb önbizalmam van és nem tudok önmagam lenni. Félek, hogy kevés leszek.
2013. szept. 1. 01:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%
antimegfelelés tabival :)
2013. szept. 1. 01:07
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
Nehéz dolog, az biztos. Ha nem sikerült elnyomni, illetve leplezni valahogy az önbizalomhiányt, akkor ebben a helyzetben talán nem is lehet mást csinálni, mint elfogadni ezt a dolgot, mert az ember éppen így lesz önmaga. De amíg érdeklődik, addig nincsen baj. Ha esetleg feltűnik neki, akkor mondd meg, hogy te ilyen vagy; sok mindent nem lehet csinálni. Amennyiben ez nem tetszik neki, akkor talán nem is érdekelted őt igazán.
2013. szept. 1. 01:17
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ #2!
2013. szept. 1. 01:24
 4/13 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2013. szept. 1. 01:25
 5/13 anonim ***** válasza:
nekem má meg se köszönöd? :(
2013. szept. 1. 01:32
 6/13 anonim válasza:

talán az lehet kiút, ha elfogadod, hogy van akinek nem jössz be. ha nem félsz ettől. akkor nagyon nem lesz mitől görcsölnöd, mert nem tragédia, ha épp egy olyannal futsz össze, aki ez.

szóval ne fél attól, hogyha a végén nem lesz semmi kapcsolat. az is rendben van teljesen.

2013. szept. 1. 01:33
 7/13 laci911 ***** válasza:
Sex volt ? Ha nem akkor csak elképzelted az egészet , ha van esély rá akkor legyetek együtt és lehet , hogy el múlik .Érzelemnél ez semmisé válhat .
2013. szept. 1. 03:23
 8/13 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem tetszhetek mindenkinek, nem is vagyok kapcsolatfüggő, ritkán bonyolódok találkozgatásokba is, mert nem igénylem. Ez a része nem zavar.

Igen lefeküdtem vele, már sajnos vagy nem sajnos. Lehet meggondolatlanság volt. az a baj, hogy addig egyáltalán nem féltem tőle, csak amikor már láttam, hogy komolyabban érdeklődik. Olyan semmilyennek, kevésnek, érdektelennek érzem magam ilyen szempontból. Meg képtelennek komoly dolgokra.

2013. szept. 1. 15:02
 9/13 A kérdező kommentje:
Meg ellentétes a személyiségem, egyrészt nagyon vad, kalandvágyó, izgalmas, szórakozott közvetlen... másrészt félek ha meglátja a másik oldalt, milyen kevésnek érzem magam... kiábrándító.
2013. szept. 1. 15:05
 10/13 anonim válasza:

de látod félsz, attól, hogy meglátnak, hogy ha épp kevés vagy. hagyjad, hogy nézzék ezt is. a sérüléseidet az egyenetlenségeidet. ez vagy te. hagyd, hogy élvezzék a látványt :) abból, hogy nem tetszhetsz mindenkinek és ez rendben van, bátorságot és erőt kell merítened, hogy mutasd ami nálad van. nem csak úgy rámondani, hogy tudom :)

kicsit olyan ez mint egy fura ruha. van aki szégyelli(mert az van a fejében, hogy mások erről gondolnak majd valamit és az negatív is lehet) és ezzel egy fagyott helyeztet idéz elő és valaki úgy hordja, hogy az egyediségének egy kifejezése lesz.

legyél bátor mozogni, ahogy kedved van és ezt úgy tálald, hogy másnak is jó kedve legyen hozzá. és ez működik ilyen négyzetre emelve is. pl csinálsz valami furát, erre lehetne az, hogy poént csinálsz belőle, de valahogy úgy adódik, hogy erre nem vagy képes és elszégyelled magad mégis. de akkor egy újabb szinten mégis jót csinálhatsz belőle, ha már ezt a szégyent nem akarod eldugni, hanem akkor ez az összekacsintás tárgya.

2013. szept. 1. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!