Hogy győzzem le a megfelelési kényszert?
Nagyon szorongok, ha emberekkel kell beszélgetnem, nem tudom magamat adni, mert félek, hogy nem kedvelnének vagy hülyének néznének. Kerülöm a konfliktusokat, nem állok ki magamért, ezzel megkeserítem a saját életemet. Eléggé önbizalomhiányos is vagyok, nem tudom elhinni hogy bárkinek is fontos lehetek, soha nem keresek senkit, mindig megvárom, hogy engem keressenek mások. Pedig én is szeretnék magabiztos és közvetlen lenni, mint a legtöbb korombeli, mert sok emberi kapcsolatom rontottam már el a hihetetlen passzivitásommal.
16/L
Azt kell tudatosítanod magadban, hogy teljesen mindegy, hogy ki mit gondol Rólad, senki nem tökéletes, mindenki hibázik vagy van rossz napja, vagy elront valamit, vagy mond hülyeséget, de ettől még nem dől össze a világ.
Ha Te sosem keresel másokat és nem érdeklődsz felőlük lehet, hogy azt hiszik, nem kedveled őket vagy nem érdekelnek, így pedig egyedül maradsz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!